dijous, 15 d’octubre del 2009

Riudarenes: Gràcies per la festa major 09




Ara que ja han passat uns dies de la nostra festa major, voldria fer uns agraïments a la gent del poble (petits i grans) i a la gent dels pobles veïns que ens acompanyen per gaudir de la festa. La meva felicitació i el meu agraïment a totes aquelles persones que desinteressadament col·laboren sempre amb la comissió de festes i amb les entitats del poble. Sense elles seria molt difícil portar a terme les activitats programades. Em refereixo a les mares que el dilluns ajuden a organitzar els jocs de la mainada; a les persones que posen i treuen cadires durant tots els dies de la festa; a la gent que prepara la botifarrada; també, i molt especialment, al jovent que el dissabte vàreu servir amb tant d'entusiasme el berenar-sopar (vàreu demostrar que us aneu formant com a futur relleu); i a tota la gent que cada any han fet i fan possible que la festa sigui una realitat. A tots vosaltres, un milió de gràcies. Visca Riudarenes!


JORDI SERRA TORNÉS, EN REPRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ DE FESTES SANT MARTÍ DE RIUDARENES


.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

L unica cosa que he trobat a faltar a la festa Major 09 a Riudarenes es la presencia constant del "bigotes"

Xevicat ha dit...

Una persona que es el cap de l'oposició del poble s'ha de deixar veure pel poble i a mes a mes per la festa major, aixó demostra una manca de respecte cap el poble brutal.

El poble però no l'ha trovat a faltar per que la participació massiva de voluntaris i la bona acollida que ha tingut en quant a l'afluencia de gent a tots els actes ha deixat palès que de totes les festes majors que s'han fet a Riudarenes aquesta ha estat la més participativa de totes, cosa que denota la confiança que la gent esta donant a aquesta Comissió de Festes i de retruc a aquest Govern de CiU encapçalat pel Senyor Narcís Colomé.

Anònim ha dit...

Jo m'enrecordo que a les festes majors que es feien en l'epoca de l'AIR la gent que s'encarregava de les barres, etc.. eren de santa coloma i clar cobran calers per la feina. Aquesta comissió s'arremanga la camisa i ho fan tot ells, no hi ha ningú que cobri un duro per fer-ho. Es més encara segur que han fet més calers ja que el Bar Boira aquest any el portaba la Comissió de Festes un gran encert d'aquesta comissió.

Anònim ha dit...

Jo encara espero que a la web de l'AIR-PSC es parli dels rellotges d'or que es varen regalar ells mateixos amb els calers del poble, dels calers que es varen gastar amb la tarja visa de l'Ajuntament el dia desprès de la Moció de Censura quan ja no estaban al govern i que el Senyor Roura i el Senyor Gironès vàren confirmar en un ple rien davant de tothom i diguen que ho tornarien a fer, setmanes més tard amb la cua entre cames tinc entès que vàren tornar els calers, osigui que varen confirmar que vàren fotre ma a la caixa, aixó si que es ilegal i el poble els hauria de fotre fora a tots plegats.

Anònim ha dit...

veu srta com el nom del bigotes li anava a l hora.
un altre cas d un que es tindria que dedicar a fer la seva feina , no la dels altres.
A Sils que algu en prengui nota, perque tenim experiencies similars als pobles del voltant i els resultats van ser nefastos

Anònim ha dit...

Donç tremoleu que ara esta al Consell Comarcal, a santa coloma ja en diuen pestes, estan acollonits. El bigotis alies en Gironès sembra el terror allá on va. Algu sap si es veritat que per ser President del Consell Comarcal cobra 70.000 euros l'any???? com diria en nuñez de crakovia: Això és gravíssim!! No ens ho podem "permitir", buaaaaaaaaa!!!!

^_*

Anònim ha dit...

srta a aquest senyor el tindrien que pagar mes be, pero que es quedes tancat a casa seva, faria un favor a la comunitat i ens estalviariem de veure el seu barret