dimecres, 14 d’octubre del 2009

Sils decideix, informa


Bona tarda a tothom: Com ja us vam fer saber la setmana passada estem intentant de crear una base de gent i entitats que promoguin un referèndum a Sils pel proper 13 de desembre. Però això caldrà el suport, adhesió i ajuda del màxim de persones i entitats.

La idea és aconseguir mobilitzar al màxim els ciutadans i ciutadanes de Sils i en especial entitats, perquè participin en una gran festa popular on l'objectiu final sigui la llibertat democràtica sobre el dret a decidir i a opinar, estiguin a favor del sí o del no.

Organitzar un referèndum d'aquestes característiques demana molt de recolzament i també una estructura que ho tiri endavant. Per això cal en primer lloc crear-la; en aquest cas la proposta seria muntar una plataforma on es pugui adherir el màxim d'entitats i particulars, que permeti a la vegada mobilitzar, coordinar i gestionar les tasques que comporta aquesta convocatòria.

Per això us volem demanar directament el vostre suport , que ho parleu amb els vostres associats i així us pogueu definir com a entitat abans del 21 d'octubre, data en la que us proposem una reunió per crear aquesta plataforma.

Restem a l'espera de que ens feu arribar la vostra opinió.

Moltes gràcies!



.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Srta que tal un referendum per tornar a possar el rat penat al escut del barça?

LNC ha dit...

Això no és una qüestió nacional, proposi'l però tindrà menys suport que en Nogué a Sils ... ;-)))

Anònim ha dit...

Srta es una questio nacional, tots els escuts de la corona d arago antigament ho portaven, en quan al suport del sr Nogue, si les matematiques no em fallen no era la llista mes votada?

LNC ha dit...

Era.

I van prometre canvi i han fet un Nyap.

Els simbols nacionals de Catalunya estan reconeguts fins i tot pels altres

Anònim ha dit...

srta els altres es refereix a les nostres antigues colonies?

LNC ha dit...

Sí, i a les d'Al-andalús, també ;-)