dissabte, 28 de novembre del 2009

Carta oberta al Sr. ZZZ

Benvolgut i estimat Senyor:

Per motius personals i professionals -que no puc fer públics per no ser titllada d'elitista pels socialistes del poble- però que he comunicat a la plataforma Sils Decideix, no podré estar present el proper 13 de desembre, el dia més important de la història democràtica de Sils: Un dia en que no és cap llei, sinó el fruit de la voluntat d'un grup de valents i valentes que conviden a joves i grans a les urnes per opinar sobre les seves preferències pel futur de la nostra nació.

Com vostè sap perfectament, la democràcia, la llibertat i els drets ens toca haver de guanyar-los cada dia, i ara em trobo que volent participar a la lluita pels drets, no puc aportar la meva ajuda, ordenant paperetes, les del Sí – que espero que siguin majoritàries-, les del No i les de l'abstenció. preparar les urnes, acreditar els i les votants, i totes aquelles tasques que permetin realitzar la consulta.

Tinc plena confiança que vostè entendrà el meu gran neguit, i és per això, que li prego que posi els seus coneixements i contactes centenaris al poble, en favor d'aquest exercici de llibertat, suplint l'ajut que jo hauria pogut aportar.

Pot fer efectiva aquesta col·laboració a les reunions periòdiques que la plataforma anuncia al seu bloc.

Moltes gràcies i rebi el meu agraïment pel temps dedicat a aquest escrit.

.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Srta Lnc li agraeixo molt el seu oferiment, pero malauradament no crec que el dia 13(bon numero, un dels meus preferits al casino)estigui en el nostre estimat poble.
voste no dubti que les persones que s ocupen d aixo ho faran molt be i la participacio ciutadana crec que pot arrivar a un 60% i crec que una gran part dels votants seran la gent gran i sap perque sempre voten? sempre tenen por de marxar d aquest mon i deixar coses per fer, suposo que es una cosa logica de la condicio efimera de la vida.
Srta a part de coneixer gent de per aqui, tambe conec gent de d altres llocs i alguns que son dels seus ideals i entre ells un en concret que es un dels que dirigeix tot el tema que a vostes els te ilusonats, em deia:
suposo que a Sils guanyara el si i jo li vaig dir ..........si deixessin votar nomes a la gent que te ganes de fer coses segur que guanyaria el si, pero com que aquesta votacio no es una consulta que serveixi per el que el dia 14 es pugui ser independent, la majoria de la gent que votaria el NO, no anira a votar.
Reflexio: quan voste sigui velleta(jo ja fara anys que estare enterrat)aquest pais la gent haura perdut les vinculacions tradicionals de consangueneitat amb la peninsula i despres hi haura catalans d arrel que els seus cognoms acabaran amb la lletra Z(ja veu que aquesta lletra serveix per moltes coses)i aquests son els que faran decantar la bascula, pero mentre aixo no arrivi(el meu amic, em diu que soc pesimista)no crec que tot aixo serveixi per res.

Anònim ha dit...

Srta el meu regal per el dia 13:
com que voste es independendista i de vallcanera, li dire una cosa que no crec que coneixi(el nom no el puc dir).
un vei de vallcanera va portar a catalunya la biblioteca d un president de la ge neralitat desde l exili en epoca del generalissimo.
ja veu si tenien gent important a vallcanera fa anys......

Anònim ha dit...

Srta, suposo que ja ha llegit lo que ha escrit la srta cristina simo i com voste podra comprovar, lo que jo vaig escriure es va fer abans de la seva declaracio(del tot respectable)la qual cosa em dona la rao en determinat punt.
No vull desilusionarla, pero com voste anira comprobant durant el pas dels anys..........els politics son politics i sempre intenten agradar a qui els vota, encara que fent apologia de l abstencio ens mostren el cami que tenim que seguir la majoria quan els que es presentin a unes eleccions siguin ells.