dimarts, 3 de novembre del 2009

L'Ajuntament socialista de Barcelona deixa en evidència els criteris d'IDS i els tècnics i publica a internet les actes municipals


"En aquest apartat es pot accedir a la retransmissió en directe del Plenari del Consell Municipal un cop al mes, que és la periodicitat amb què es reuneixen els 41 regidors de l'Ajuntament. A més, també s'hi poden trobar l'ordre del dia del plenari vinent i l'enllaç a la retransmissió dels moments més importants de la darrera sessió. Alhora, es pot accedir a informació sobre els plenaris que han tingut lloc a Barcelona des de l'any 2003, que inclou des de les ordres del dia, els acords i les actes fins a la retransmissió en vídeo dels moments més importants de les intervencions."



.
A Sils, en plena polèmica pel Nyap , l'ajuntament va deixar de publicar les actes al nyap-web municipal, amb un "criteri tècnic" que pel que es veu ara l'Ajuntament de Barcelona, amb milor criteri tècnic, no comparteix.

La pregunta és evident: Per què els veïns i veïnes de Sils podem tenir informació a internet dels acords dels Plens i JUntes de Govern barcelonines i no del nostre poble??

.