dimarts, 23 de setembre del 2008

Millenium, la catedral gironina del so electrònic


Si no has anat mai a les Comarques Gironines és possible que no la coneguis, i si hi has anat és difícil que no n'hagis sentit a parlar. Estem parlant de Millenium, la discoteca més espectacular de tota la zona. Es tracta d'un club situat a la vila de Sils, en ple cor de la comarca de La Selva, que ja forma part de la història de la festa al nostre país i que ha estat durant anys una referència per a tota la cultura club a Catalunya.

Per les seves cabines han passat els millors DJ's del món, i en un moment en que la moguda electrònica ja no està tan de moda com en èpoques anteriors Millenium hi segueix sent fidel, tot i que una de les seves quatre sales (Privée) està pensada com un espai per aquells que prefereixen ballar a ritme de reggaeton i música llatina en general, i una altra (Sala 4, ideal per apalancar-se) té el pop i el rock com a gèneres predominants. Les dues sales més característiques de Millenium, però (Macro i Cosmic Club), són com diem fidels a l'esperit electrònic propi d'aquest club.

L'entrada a Millenium costa entre 10 i 12 euros; és a dir, si fa no fa el mateix que moltes mini-discos matusseres de més d'una capital catalana, i amb molta més qualitat. Una excel·lent elecció si voleu passar un cap de setmana vivint a fons la música electrònica.


Font: sms25.cat
.