dimarts, 16 de setembre del 2008

Fa pudor (més que no pas vergonya)

Evidència empírica de la negligència municipal, fins i tot en un assumpte de seguretat laboral en la construcció, a Sils:

Com aquestes, unes quantes:

La visió de l'alcalde:



La meva:

Font: Bloc del Canvi , Fan vergonya.
.
Més informació: E-N-G-A-N-X-A-T-S , Una visió de perquè es piquen els serveis tècnics quan els diuen negligents , Continuem sense explicació: Can Carbirol, plaça i dos passatges, partida pressupostària 08 04 511 60003, de 14.213 a 73.713 €, desviació 518,62 % !!!.,Enquesta al Bloc: El Secretari municipal de Sils és negligent? Sí, 93,42 % , Veïns i veïnes de Vallcanera clamen contra la manca de seguretat en les obres vinculades a familiars del candidat d'IdS a Vallcanera i la seva germana , Sils, exemple de males pràctiques administratives segons la Sindicatura de Comptes , El perquè de tot plegat: El Sils que Projecten IDS, l'alcalde i els tècnics. , El secretari i l'arquitecte municipal van informar favorablement d'aquesta edificació plurifamiliar a Vallcanera.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els Gonzalez són la vergonya de Vallcanera des de fa anys i panys.

Nogué crida al síndic ja !

Anònim ha dit...

Siempre son los mismos, los que presumen de tener mano en el ayuntamiento, y parece que es verdad. Estos dos son otros de los que querian hacer las obras del agua en vallcanera por 1,5 millones y subcontratarse, porque la empresa no le va muy fina, y un puente... Sois vergonzosos, Mari Tere.

Anònim ha dit...

Quins sants collons té en Martí...