diumenge, 7 de desembre del 2008

Bloc de CiU a Riudarenes: Darrers articles

dissabte, 6 / desembre / 2008

Escoles noves a la Selva

El Departament d'Educació, a través de l'empresa pública GISA, va adjudicar dijous la construcció de les noves escoles de Riudarenes i de Fogars de la Selva. En el cas de Riudarenes, l'obra del CEIP Josep Boada s'ha adjudicat a l'empresa Excover SA per 3.293.044,42 euros, i el termini d'execució és d'un any. El centre tindrà dues línies d'infantil (dues aules de P3, dues de P4 i dues de P5) i una de primària (hi haurà una aula per cada curs, de primer a sisè). Tindrà capacitat per 300 alumnes. Segons Educació, l'equipament serà una construcció tradicional integrada per una planta baixa i una primera planta. Tal com era previst, el centre es construirà en uns terrenys situats darrere de l'edifici que actualment ocupa el CEIP Josep Boada, on es traslladarà la llar d'infants un cop s'hagi enllestit la nova escola. Aquests terrenys encara estan pendents d'urbanitzar, i en una primera fase l'Ajuntament n'assumirà provisionalment el cost. Pel que fa a la nova escola de Fogars, les obres s'han adjudicat a Miquel Costa SA per 2.981.983,92 euros, i també tenen un termini d'execució d'un any. Serà un centre d'una sola línia, amb tres aules per a infantil i sis més per a primària. L'equipament, que tindrà capacitat per a 225 alumnes, tindrà una planta baixa i un primer pis i s'ubicarà a prop de la plaça de la Vila.

dijous, 4 / desembre / 2008

Revista Riu d'Arenes - Desembre 08 - Núm. 15

Aquí teniu la Revista Riudarenes
d'aquest mes de desembre en format PDF



Clica la imatge per veure-la

dimecres, 3 / desembre / 2008

Esquiada Jove 2008 Riudarenes

El 19, 20 i 21 de desembre, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Riudarenes, organitza una esquiada jove a La Massana (Andorra).

Aquí podeu consultar el programa: Esquiada jove 2008

Font: Ajuntament de Riudarenes

dimarts, 2 / desembre / 2008

Fecsa Endesa millora la xarxa elèctrica de quatre pobles de la Selva interior

Instal·len dispositius d'última tecnologia a Sant Feliu de Buixalleu, Massanes, Santa Coloma i Riudarenes.

Fecsa Endesa ha reformat recentment 1.300 metres de línia elèctrica de mitjana tensió de Sant Feliu de Buixalleu i Massanes per dispositius d'última tecnologia en el sector. Les obres de modificació de la infraestructura de servei també s'han aprofitat per substituir tres aïllaments dels suports que sostenen la línia elèctrica en alçada. D'altra banda, Fecsa Endesa també ha reformat la línia elèctrica de mitjana tensió de l'àrea de Riudarenes i Santa Coloma de Farners, a la Selva. En total, més de 1.500 clients s'han vist beneficiats per la substitució de 16 suports del cablejat aeri principalment de les urbanitzacions de Can Fornaca i l'Esparra. La companyia ha aprofitat, alhora, per canviar els aïllaments que protegeixen els trams de línia, substituint-los per uns de més avançats tecnològicament, que atorguen més prestacions i maximitzen la funcionalitat d'aquests dispositius. Aquestes millores en els suports de la línia i els seus aïllaments serveixen per donar més solidesa i seguretat a la xarxa elèctrica i millorar la qualitat del subministrament. Aquestes reformes de la comarca de la Selva formen part del Pla General de Millores de la Companyia a les comarques de Girona.

dijous, 27 / novembre / 2008

Riudarenes aprova el POUM recollint els canvis d´Urbanisme

L'Ajuntament de Riudarenes va fer ahir l'últim tràmit abans no sigui vigent el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). En concret, va fer l'aprovació d'un text refòs on hi ha les modificacions que la Comissió d'Urbanisme li va reclamar el mes d'abril durant la revisió del nou POUM. En concret, va reclamar que es rebaixés el sòl urbanitzable i a més, que es fes un informe ambiental del nou planejament, ja que no s'havia incorporat.

Aquest POUM, segons l'alcalde, Narcís Colomé (CiU), podria passar per la Comissió d'Urbanisme com a molt tard a principis d'any. Des de l'oposició, l'exbatlle Jordi Gironès (AIR-PSC) va mostrar-se satisfet que un procés que va iniciar ell fa 4 anys, sense retocs, vagi endavant.

dimecres, 26 / novembre / 2008

Taller de compostatge

Divendres 28 de novembre a les 20:00 h al Polivalent

TALLER DE COMPOSTATGE

Els tallers de compostatge casolà duren 2 hores, i tenen com a objectiu convertir-vos en compostaires experts!

Al finalitzar el taller se us donarà un compostador de 420 o 800 litres, en funció de les vostres necessitats.

Si vols inscriure't com a compostaire i ampliar la informació, entra aquí

.