dimarts, 2 de desembre del 2008

La Veu de Sils(ICV-EUiA): Darrers articles

EL PRIMER BLOC POLÍTIC A SILS!

Els pioners del canal d'informació polític mitjançant un blog a Sils!

EL BLOC COMPTA JA AMB UNES 12.700 VISITES!

21 de Noviembre 2008

NOU ESPAI D'EXPRESSIÓ CIUTADANA

NOU ESPAI D\
ENVIA LES TEVES FOTOS CRÍTIQUES, AMB UN TÍTOL I UN PETIT COMENTARI (clica sobre la foto!)


NO A LA LÍNEA DE 110 KV A SILS



EL PUNT , J.C.. Sils, diumenge, 30 de novembre de 2008

L’Ajuntament de Sils s’ha assabentat aquesta setmana que el pla d’infraestructures elèctriques del govern inclou la construcció d’una línia de 110 kv que uniria la seva subestació amb la de Riudarenes.

La línia comportaria la construcció de diverses torres d’entre 10 i 30 metres depenent dels casos, i en el tram més proper a Sils passaria molt a prop dels estanys i de la zona de futur creixement de la població, amb la qual cosa comportaria força perjudicis al municipi.

L’alcalde, Martí Nogué (IdS-PM), va explicar que aquesta línia té com a única finalitat el transport d’electricitat sobrant de Riudarenes cap a pobles del Maresme i la Selva més litoral, amb la qual cosa s’hi va mostrar absolutament en contra.

Nogué va assegurar que l’Ajuntament farà tot el possible perquè la línia no es faci, ja que no aporta cap benefici a Sils i sí molts perjudicis, i que si no es pot evitar s’intentarà que es faci soterrada. Tot i això, l’alcalde de Sils va voler deixar clar que aquest projecte elèctric tot just és a les beceroles, i va prometre que el consistori faria tot el que fos al seu abast per aturar-lo.
Sils no vol la línia que enllaçaria la seva subestació amb la de Riudarenes.

NO A LA MAT , NI AQUI NI ENLLOC !!

SUPERMERCAT - ESTEM AMB ELS VEÏNS I LES VEÏNES


Reproduim la nota que veïns i veïnes del carrer Bastiments, signants de l`escrit lliurat a l`Ajuntament, ens han fet arrivar al nostre grup municipal , ICV-EUiA-EPM (I als altres grups municipals de l`Ajuntament de Sils).

"Us lliurem còpia de l`escrit de requeriment que el dimarts 25 de novembre de 2008 hem lliurat a l`Ajuntament de Sils, amb una demanda destacable:

Paralitzacio inmediata de les obres en curs a la parcel·la situada entre els carrers Paísos Catalans, Bastiments i Avinguda de la Selva de Sils, entre altres peticions, amb motiu de greus irregularitats que es detallen en aquest escrit.

Us demanem que col·laboreu activament en aquesta causa justa"


El nostre grup municipal, ICV-EUiA-EPM dona ple recolçament a aquesta petició dels veïns i veïnes i els hi manifestem públicament el nostre suport.

El nostre grup municipal ICV-EUiA-EPM es posa a la seva disposicio en aquesta causa que considerem justa, i que es un problema de tot el poble de Sils.

****************************************

EL PUNT , J.C. , diumenge, 30 de novembre de 2008

Veïns de Sils demanen la paralització de la construcció del nou supermercat a Can Cabirol.
Un grup de veïns de Sils ha lliurat a l'Ajuntament un requeriment en què es demana que les llicències que l'Ajuntament ha concedit per edificar una nau industrial en què hi haurà un supermercat Consum siguin considerades nul·les de ple dret.
En aquest escrit es detallen les presumptes irregularitats que aquests veïns asseguren que s'han detectat en aquestes llicències.
Els veïns tenen el suport d'ICV i cerquen el dels altres grups municipals.
Aquesta obra s'està executant a la zona de Can Cabirol.

FOTOS CRITIQUES - PLUJA I PARKING ESTACIO



Plou i tota l`aigua del parking desaigua per Pere Porter. On son els invornals ? A sota l`aigua ? Potser son plens de fang i sorra ?

divendres, 28 / novembre / 2008

BENVINGUTS AMIGUES I AMICS DEL CRAE


LA CONSELLERA DE BENESTAR SOCIAL DE LA GENERALITAT , CARME CAPDEVILA , VA AGRAIR A SILS EL CRAE I VA DEIXAR ANAR LES PARAULES "CENTRE DE DIA" ...


EL DIRECTOR DEL CRAE , RICARD CALVO , LLEGINT UNA EMOTIVA SALUTACIO






LA INSTALACIONS DEL CRAE , LA LLAR DESL NOSTRES NOUS VEÏNS I VEÏNES

FOTOS CRITIQUES - MERCAT



¿LAS NUEVAS ACERAS SON PARA LOS COCHES?
ESta foto quiere poner de manifiesto que debería reordenarse la zona del mercado, para potenciarlo, como una actividad economica beneficiosa para el pueblo, porque la afluencia de tantas personas el viernes por la mañana es buena para los consumidores locales, para el comercio local y para los puestos de mercado.

Font, comentaris i més informació a La Veu de Sils.

.