dilluns, 3 d’agost del 2009

Can Mosso molesta a veïns i veïnes però agrada a IDS i tècnics


Tot i les reiterades denúncies sobre l'establiment de venda de begudes alcoholiques Bdgust, on un caporal del mossos és el factor mercantil que porta la direcció, regència i fa de cambrer continua obert a les nits amb molèsties de soroll per veïns i veïns.

El Bar on es habitual veure esmorzant el proper ex-govern de Sils, tècnics -com ara l'arquitecte i el secretari - i assessors externs, que està regentat per un caporal del mossos d'esquadra de Santa Coloma de Farners, obre a les nits provocant molèsties de soroll a un dels carrers més centrics de Sils.

Veïns i veïnes afectades per aquesta molèstia diària s'han plantejat una denúncia a Girona perquè descinfien tan de la policia de La Selva com de la de Sils. "No veiem predispossició a Sils per garantir un dencans al que tenim dret" afirmen algunes fonts.

Les crítiques als mossos, per comportaments heredats de ex-membres d'altres cossos policials anterior, són generals a Catalunya, però la impunitat de mosso-barman de Sils, supera qualsevol ficcíó.. On és es responsable polític de premetre una activitat prohibida a un membre de la polícia que hauria de lluir la Senyera amb honor?

.
Més a : Mal exemple: Caporal dels mossos, amic d'en Cot i cambrer en estones lliures tot i no poder.


.

2 comentaris:

Afectada ha dit...

Volem poder descansar en pau

Anònim ha dit...

Com a afectats dir-vos que estem totalment d'acord amb vosaltres. El moviment de taules i cadires o el tancament de les portes (4) que es fa a quarts de 7 del mati i a quarts d'una de la nit superen els nivells sonors i des de l'ajuntament s'en renten les mans tot i haver presentat diverses queixes. Pensàvem que potser erem nosaltres però després de veure que és amic del tinent alcalde Cot i que com a mosso pensa que pot saltar-se les limitacions...(quan feien obres van agafar l'aigua i la llum de la comunitat sense demanar cap permis i estava ell en horari de servei vestit de mosso preguntant per la presidenta de l'escala).
Davant la demanda als propietaris que intentin no fer soroll la resposta d'aquestes "senyoretes" és: "És lo que hay" o "Si te molesta te mudas".
Per no dir els cotxes amb la musica altissima o fent derrapades pel carrer.
Ens agradaria saber amb quins veins i com podem contactar per poder fer la denúncia conjunta.