diumenge, 16 d’agost del 2009

Vallcanera rep a l' encara alcalde així:




3 comentaris:

Alfonso ha dit...

Ay, Carrillo, carrillo, quien quiera saber de tus manejos que pregunte en la asociación de pajaros y pajarracos de Santa coloma que allí te conocen muy muy muy bien

Anònim ha dit...

Sr. Alfonso Carrillo, ex ?vicepresident, de l'Entitat Urbanística de Vallcanera Park, en l'època del Sr. Casa Juana, tingui vostè molta cura amb el que va deixant anar perquè, se li podria tornar en la seva contra. Nosaltres podríem, explicar-li a tots els Veïns i Veïnes de Vallcanera Park. Amb una nota informativa, tot el que vostè els ha fet, durant molts anys, en la seva època de Vaig visar President, i sobretod, les Festes Majors que vostè i el seu grup muntaven.

Anònim ha dit...

Alfonso Carrillo m'agradaria recordar-te dues coses la teva com Vicepresident de l'Entitat durant molts anys, as enganyat a molts veïns i veïnes de Vallcanera Park explica'ls, perquè motiu els cobràveu als veïns i veïnes l'IVA en els Pressupostos anuals i conta'ls que és el que feies en les Festes Majors la teva i els teus companys de torn Festa Major de l'any 2000 total de despeses, demostrats, 1.170.000PST en el Pressupost d'aquest mateix any la Festa Major la despesa havia pujat a, 1.800.000 PST la diferència 630.000PST. aquest increment on va anar.