diumenge, 30 d’agost del 2009

CiU colla al Rovira per la Moció de censura en la setmana clau


Militants de CiU demanen a l’exalcalde que “deixi fer” al grup municipal i li recorden que “ha començat una nova etapa, sense ell”

Fonts del Bloc dignes de la nostra confiança, asseguren que la darrera setmana ha estat moguda al si la secció local de Sils de la federació nacionalista amb motiu de la moció de censura.

Mentre que al grup municipal les relacions amb els regidors i regidores d’ICV i AMS són bones, un sector minoritari s’ha entestat en adoptar el discurs socialista d’IDS de criticar –sense donar cap argument- al regidor d’ICV Albert Miralles.

Les mateixes fonts afirmen que aquesta setmana, serà el mateix Marc Capdevila qui defensarà la necessitat de la moció per tal de donar “una segona oportunitat a CiU amb en Xico d’alcalde i un govern de diàleg que esmeni les errades de la passada legislatura on CiU va perdre més de la meitat de representats”.

La majoria de CiU dóna suport a la moció de censura i no comparteix les crítiques que estan sortint a la premsa a ICV “hem pactat força qüestions amb ICV com ara el Consell de Redacció del Quadern, el Consell Escolar Municipal i altres millores pel poble”. l’accés a l’alcaldia de l’Anoro, es presenta com una oportunitat per tal de vèncer a IDS i tornar a ser la força més votada en una nova etapa sense la participació de l’exalcalde.

La Direcció Comarcal de la federació nacionalista, també recomana fer la moció, després del bons resultats obtinguts a Riudarenes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó no es cert, vaig estar a la reunió i no es vol al Miralles donat que de les primeres condicions que va exposar , van ser lo del seu sou de 1800 euros al mes , a part de les indemnitzacons i tambe per la seva dona .

En Tello va saltar com una llebre , va dir qui mes sel`s mereixia ell ,que ja portava experiencia , que ja conexia com anva tot i despres en L'Anoro, que volia dedicació absoluta , que no va fitxar el preu, pero que sobrepassarien els 3000.
Altres coses que surtiràn potser demà

LNC ha dit...

De bona font: El tema dels sous no és la qüestió, els 1.800 € d'en Mralles i els 3.000 € de l'Anoro són un invent. La decicació excluisva de tres regidors és MÉS BARATA que els sous d'IDS-P que vol embolicar la trica.. quan el que es ol amb la moció és que els polítics es dediquin collin curt als tècnics.

Anònim ha dit...

anonimo estas enfermo no dices ni una verdad aplicate tu mismo lo que estas diciendo, lo que si es una vergüenza ES que cuatro Independientes si hacer nada de nada os esteis llevando 7.000,00 €uros mensuales de los contribullentes, sentimos vergüenza agena, por estos cuatro Ineptos de Independientes de Sils, cuanto se lleva el Monseñor Figueras MENSUALMENTE, a escondidas porque no sale del Ayuntamiento ni el ni la Neus el Cordobes y la PRESIDENTA de los Comerciantes esta que tiene el BLOGGER de los INDEPENDIENTES como si fuera el BLOGGER MUNICIPAL. hay más información MUNICIPAL en el BLOGGER de los INDEPENDIENTES que en la pagina wep del AYUNTAMIENT DE SILS.

UN Grupo que ban de Socialistas y son unos Facistas.

Anònim ha dit...

si que treballen barato

Anònim ha dit...

No fa falta que ho digui, pero el sr.tello i el sr.anoro l experiencia que tenen es impagable, van estudiar a la quimet bussiness school

Anònim ha dit...

No fa falta que ho digui, pero el sr.Martí Nogué i el sr. Joan Cot l experiencia que tenen es impagable, van estudiar a la quimet bussiness school