dilluns, 9 de maig del 2016

El Juli, l'estelada, les tómboles i la dimissió.

Això és el que va prometre ERC fa 8 mesos. "Tal i com es va aprovar al Ple", asseguraven:





Això és el va fer i va durar 1 dia:

Més informació: ► https://goo.gl/upjzVn


Això és el que diu ara, acompanyant al Nogué quan maltracta al Ple al regidor de la CUP, amb crits, ordres, prepotència, cops de taula  i males formes:





Cada mes, per assistència a plens, juntes, comissions i tómboles municipals, el regidor Juli Garcia, s'embutxaca unes bones indemnitzacions de l'Ajuntament per estar al govern i no a l'oposició (cobren 1/8 menys) Als plens, el govern parla 5 vegades més temps que l'oposició.

Ara des d'ERC Sils li reclamen la dimissió però es nega a dimitir. A més, ha donat suport al Nogué en les maniobres inútils en favor del Nyap.





L'Estelada a altres pobles:

Vic:

Foto: Osona.com i aquí quan com es repara quan el brètols actuen contra l'Estelada

NOVETAT DEL DIA: El Facebook Sils de la Selva informa, en contacte, amb l'ANC de Riudarenes que amb 600 € (menys de la meitat del que cobra en un mes en indemnitzacions municipals el Tinent d'alcalde Juli Garcia d'ERC)  n'hi hauria prou per cobrir tota la despesa que genera el pal i la senyera Estelada.

Es desconeix si el regidor oferirà als membres de l'AT de l'ANC a Sils aquesta quantitat per cobrir la despesa i acabar amb aquest embolic que ha generat des de fa mesos.

Es dóna la circumstància, però, que alguns d'aquest membres de la terrirorial són els qua haurien abandonat ERC Sils "en desacord amb la mala praxi del Juli."

Esperarem, però reiterem la pregunta: Donarà el tinent d'alcalde d'ERC, Juli Garcia el 50 % de la seva indemnització mensual del diner públic que rep com a assistent i membre del govern municipal a comissions, juntes i ple, sense necessitat de tómboles o no?  





Vull deixar clar que si aquest és el sistema per aconseguir l'estelada, també estaria bé que els regidors espanyols siguin el que paguin quan caigui la bandera del país veí o bé discuteixin si fan o no una tómbola.

Més informació: