dilluns, 30 de maig del 2016

Ple per cobrar.

El ple municipal es torna a reunir el 31 de maig, cinc dies després del ple ordinari per decisió de l'alcalde, que continua sense obeir la sentència ferma del Nyap.


Les indemnitzacions de l'alcalde i seu grup, serveixen per assumptes tants importants per als seus electors i la resta del poble com ara els coneguts com els  sopars del Nogué.



El POUM es torna a modificar però no serà pas per donar una millor classificació del sòl de la parcel·la del Nyap, tot i la sentència del TSJC que ordena a l'Ajuntament a requerir el seu enderrocament o fer-ho a càrrec dels que el van aixecar si fos necessari.

El Nogué, molt picat perquè l'oposició li va demanar endarrerir el Ple ordinari uns dies o bé, tractar els temes de l'extraordinari al passat ple del 26 de maig. El facebook municipal torna a no informar del ple. L'endemà de la publicació, la regidora, que ens llegeix, penja l'enllaç sense gràfic al PDF de la convocatòria del Ple, però.

Amb el que cobra el govern en un ple es podrien instal·lar fins a quatre estelades, amb un pal digne i sense brides al poble, però el regidor Juli Garcia - que cada està més sol din d'ERC- té altres prioritats.

L'ordre del dia, que farà que aquests mes el regidors D'IDS, ERC i ICV de l'equip de govern doblin la seva indemnització municipal respecte al passat mes d'abril a la imatge superior....













Més informació:


Prou Martinades  (Escrit d'ICV quan eren oposició. Ara callen)