dimarts, 17 de maig del 2016

Les Mèlies de Sils i les voreres de l'arquitecte municipal i la regidora Lòpez d'IDS-MES

Nova polèmica amb els serveis tècnics i polítiques municipals, ara per les voreres.


Mèlies amb vorera inacabada. Autor: Google Street

La no-vorera des d'una altra perspectiva




Obra que complia les normes de seguretat segons l'arquitecte municipal, Salvador Jubany, i on es pot veure un senyor passant entre balconades sense cap mesura de seguretat.

Fa dies que hi ha polèmica a Sils per la decisió de l'Ajuntament de fer tallat els arbres coneguts com les Mèlies de Sils a l'avinguda Barceloneta.

La notícia va saltar arran de les informacions publicades a la pàgina facebook Sils de La Selva amb la piulada que us reproduïm:







Ara l'assumpte ha fet un gir per la informació facilitada per veïns i veïnes del poble que han contactat amb blog mostrant la seva indignació tant amb els polítics com amb el tècnics municipals, per l'estat perillós d'altres voreres on l'Ajuntament no actua: "Diuen que van arrencar les mèlies per no fer malbé les voreres, però quan passen per la vorera de la casa de l'arquitecte municipal allà sí que veiem una vorera perillosa amb total passivitat de l'administració municipal", asseguren.

Foto: Quadern del govern de Sils



També a Vallcanera diferents veïns i veïnes denuncien un tracte de favor cap a familiars de la regidora de govern Ma. Josep López (IDS-MES) que ni tant sols tenen la vorera feta, sense donar exemple ni que consti cap requeriment municipal.

En breu disposarem de fotografies que demostren aquesta nova forma d'actuar per part de l'Ajuntament del Nogué que aquest veïns de Sils i Vallcanera ens han comunicat que ens enviaran.

Recentment l'alcalde va anunciar a la premsa que es farien voreres a Vallcanera amb càrrec al pressupost municipal. "També va invertar-se la història de la RCP de l'accident de mallorquines" comenta desconfiada una veïna de Les Comes i lectora del nostre blog.

Recordem que el blog és obert a tothom que vulgui dir la seva mitjançant el correu catnaciosils@gmail.com

Seguirem informant.

Informacions relacionades:

Vallcanera protesta per obres adjudicades a dit