dimecres, 25 de maig del 2016

Sils, per la independència.

Convocada l'assemblea de l'ANC a Sils.




L'assemblea territorial de Sils per la independència, que representa a l'ANC al poble ha convocat a tos els seus socis i sòcies a una assemblea ordinària el proper dia 27 de maig, a les 20'00h al Centre Cívic Sala 4, C/ Vidreres 3.

L'assemblea es oberta a tots els membres de l'ANC-Sils, tant de ple dret com simpatitzants i col·laboradors, així com a qualsevol persona interessada.



Al llarg d'aquesta assemblea, la nova junta es presentarà i exposarà les línies d'acció que proposen.

Tanmateix, en el torn obert de paraula parlarem dels temes actuals a Sils i de tots aquells que els assistents considerin adient.

Aquesta assemblea, pot esdevenir, al marge de la dinàmica pròpia de l'entitat, el  moment perfecte per desencallar la hissada de l'Estelada a Sils.

L'anunci s'ha fet públic al facebook de l'ANC a Sils:




Fa uns dies l'ANC de Riudarenes va explicar al facebook de Sils de la Selva, com ho van fer a al poble veí.



Us reproduïm la carta oberta que ha adreçat la nova coordinadora:

CARTA DE NOUVINGUDA

Benvolgudes/ts, em presento, sóc la Judith Arévalo, cantautora, compositora, música i actriu amateur... en totes aquestes vocacions tinc l'esperit de l'eterna aprenent que mai arriba al mestratge però que gaudeix a cada pas.
Conec poc encara de Sils. Durant dotze anys he anat venint sovint i ara tot just fa uns mesos he aterrat a viure aquí, ja formo part dels veïns d'aquest singular poble. He anat coneixent i parant la orella per aprendre més de Sils i també des de la visió dels seus habitants, així he viscut el procés més des de Sils que des d'on vivia abans, al Moianès.
Des de 2012 he anat amb l'ANC de Sils a tots els 11 de Setembre. El meu germà va ser coordinador des de 2012 a 2015 i hem viscut l'organització, les dificultats, els esforços descomunals de totes les voluntàries/is, els pals a les rodes i les satisfaccions pels resultats de totes les fites que fins ara, en pocs anys, hem fet els independentistes per la consecució de la Independència de Catalunya i per assolir la llibertat com a poble.
Des dels nadals passats hem estat treballant en el desig de revifar l'ANC-Sils, inactiva de feia massa temps. Amb l'anterior coordinador vam parlar de la dimissió de la Junta i del desig d’ell de fer-ho també el més aviat possible. Cercàvem persones amb perfil activista i amb empenta per revifar-la.
Un cop instal·lada, allò que parlaren és feia factible, doncs ja érem el nombre de persones necessari per formar la junta. A l’assemblea del dia 28 d’abril va sortir escollida la nova Junta que té com objectiu principal treballar pacíficament per la Independència, des de l'ANC-Sils.
Des d'un principi vam decidir treballar en equip i de forma assembleària, que és la millor manera de dur a terme els objectius comuns. Recordo una frase de benvinguda amb humor Silenc, al decidir formar part de la junta, " t'acompanyo en el sentiment". Ben bé no sabia perquè, tenia una lleugera idea que es referia al clima polític especial que viu Sils, o bé per la feinada de coordinar una Assemblea Territorial.
Doncs bé, la primera era la més encertada, però com independentista i membre de l'ANC sóc apartidista i no em preocupen especialment les picabaralles polítiques existents arreu, a tots els municipis de Catalunya i diria també arreu del món. De fet no em preocupa, sóc més simple, prefereixo ocupar-me en fer, que preocupar-me del que encara no ha passat.
Formo part d'un equip humà, dins d'una mobilització ciutadana sense precedents. Amb un objectiu de futur, amb la certesa que des de la llibertat es fan possibles els somnis, i que des de la Independència de Catalunya podem escriure una bella història amb els nostres actes cívics i fer un país molt mes lliure per créixer i evolucionar.
Jo us convido a que ens acompanyeu en el sentiment d'estimar i compartir la cultura catalana.
Que ens acompanyeu en l'acció de lluitar per la Independència de Catalunya.
Que ens acompanyeu en el camí pedregós en la mida que desitgi i pugui cadascú, donant suport a l'esforç de tots els voluntaris/es que amb empenta i orgull hem treballat, treballem i continuarem treballant, per assolir un millor futur per tothom.
i us convido a que ens acompanyeu amb la crítica constructiva i en la aportació d’idees i projectes per fer un nou país del que tots estiguem ben orgullosos.
Si formes part de "la revolució dels somriures", es que fem el mateix camí i segur que ens trobarem ben aviat... 


Judith San José Arévalo
Coordinadora de Sils per la independència