dijous, 5 de maig de 2016

L'ANC de Sils, en bona formaL'ANC de Sils continua fent via i gaudeix de bona representació als òrgans nacionals sense entrar en baralles partidistes municipals i sense voler entrar en la disputa interna d'ERC a Sils per les maniobres del regidor Juli Garcia i les Montes-contractacions.

Tot i que veuen evidents les il·legalitats del Nyap tampoc no volen pronunciar-se, perquè no és la finalitat de l'entitat. "Ja hauríem parlat contra la tirania del Nogué, però no entrarem en temes locals. La nostra causa és la independència" afirmem. A més a més recorden que "a molts pobles de Catalunya hi oneja l'Estelada perquè els Ajuntaments estan per la independència, no només per l'ANC que no pot ser una eina de tripijoc del polític oportunista de torn. L'AT de Sils, demana que totes les parts començant pels partits sobiranistes arribin a un acord ( amb llum i taquígraf) el lloc adient seria un ple a l' Ajuntament"  conclouen.


Foto ANC Sils del 17 d'abril de 2016 a l'Assemblea General de l'ANCFoto ANC Sils del 17 d'abril de 2016 a l'Assemblea General de l'ANC


Recordeu que podeu contactar amb l'ANC-Sils al seu Facebook i al correu:  sils@assemblea.cat