dimarts, 10 de juny del 2008

L'AMPA-Festa-Pro-Nogué es pica

1.- LNC Comentaris
09 Jun 2008, 12:36
Vist el seguidisme de l'AMPA amb el Nogué a Vallcanera reclamarem un AMPA pròpia que vetlli pels nostres veïns i les nostres veïnes.
No a l'AMPA polititzada pro IdS de Sils !!!
.....

2- ampasils Comentaris
09 Jun 2008, 13:02
Et fem saber que l'únic polititzat aquí ets tu. Tanmateix, si creus que ho faries millor, suposem que saps, com tothom, que les reunions són obertes a tots els SOCIS i SÒCIES, així que passa't un dia i dóna el teu parer per millorar aquesta tant, segons tu, polititzada i seguidista Junta. Potser aleshores te n'adonaràs que vas una mica, potser una mica, ¿desencaminat? ¿desencaminada?
Ara, si ens ho pensem bé, et preguntem... Tens fills LNC? Segons el teu bloc tens aproximadament vint anys i estàs estudiant... Tens nanos a l'escola? Ai, que creiem que no podràs formar part de l'associació, no tens prou experiència ni motiu per opinar què fem 800 pares i mares a l'escola... O potser tota la descripció del teu perfil a la bitàcola és mentida i una excusa per dir i difamar tot el què vulguis?
Mira, mira, que tenim coneguts a tot arreu i ens comenten que potser no ets qui dius que ets. Que potser tens intencions obscures que caire urbanístic i per això tens tant d'interés per crear tanta disbauxa... Nosaltres, com que no en sabem res, no en fem cas. NO és la nostra feina. Ens dediquem a l'EDUCACIÓ i VOLEM DEDICAR-NOS A AIXÒ NOMÉS. AQUEST BLOC ESTÀ DEDICAT A QUÈ FEM I DEIXEM DE FER PER I AMB L'ESCOLA. QUE QUEDI CLAR D'UNA VEGADA.
Et preguem, que si vols crear brega ho facis en el teu blog, si us plau, i ens deixis una mica tranquils fer la nostra TASCA VOLUNTÀRIA i col·laborar amb les famílies, ja portes molts dies donant la pallissa.
Gràcies, molt amable.
I, com en un altre bloc ja et vàrem dir, què sàpigues que no et respondrem més. Au, agafa els llibres i dedica't a fer el què has de fer, treballar molt i estudiar pel teu futur proper que, de ben segur, serà brillant. Ànims!
La Junta de l'AMPA (MOLT enfeinada i una mica farta de tu, francament)
.....

3.- LNC Comentaris
10 Jun 2008, 01:07
Pot ser, pot ser... bla bla bla bla
Obscurs afers urbanístics els tindrà l'alcalde, la Mari Tere i la Virgínia els tres pro d'Ids, dels meus llibres he après la teoria de l'etiquetatge a sociologia. ;-)
No tinc cap fill o filla, però conec bé l'ensenyament.. si n'estenu farts no tananejeu tant el meu bloc.. i si voleu representar a Sils, defenseu també Vallcanera. La meva opinió no la callareu. Prou difamació! Menys festa i més transport escolar gratuït... inventeu, inventeu... però abans llegiu la teoria de l'etiquetage, prosociates xenòfobs urbaníscs/ques (perdó per la redundància)
http://es.wikipedia.org/wiki/Sociolog%C3%ADa_de_la_desviaci%C3%B3n#Teor.C3.ADa_del_etiquetaje

Na LNC, jove silenca orgullosament vallcanenca i lliberal, en plens exàmens, i farta de les manipulacions, francament.

Font: Web de l'AMPA pro-IdS de Sils
.
Més informació: L'Ajuntament i la junta de l'AMPA de Sils de bicicletada mentre l'alcalde no es compromet amb les famílies pel transport escolar gratuït
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols brega aquí , vols brega allà i jo penso, perqué no vens a alguna reunió o mobilització i aixì veuràs en primera fila que passa? que fem les mares i els pares,vers la situació? potser t'adonaràs que no cal anar amb tanta rabia, encara que no estiguis d'acord amb algú ( no parlo unicament d'en Nogué )o és que tenen raó els que sospiten que tens a algú que et mou els fils
No sé....fins i tot podríes venir a la bicicletada
I,siusplau, no confonguis el tocino(voler la gratuïtat del transport) amb la velocitat ( festa sobre tot per la canalla i que ja porta anys fent-se)
Fins una altre

LNC ha dit...

Vaja, així que no compartir la vostra passivitat en reclamar a l'ajuntament que pagui(com fan altres, per cert) es tenir ràbia...


No esteu representant els pares i mares, si us piqueu és el vostre problema.

El que no para de buscar bregues és el Nogué (llar d'infants, ple, AMPA, POUM, etc etc etc)

No em callareu ;-)