divendres, 4 de juliol del 2008

En Joan Cot, prohibeix a una de les educadores de la Llar d'infants està present a un sopar al que en Xico Anoro l'havia convidat.

Les enrabiades Cot, lluny d'allunyar-se, s'estan aguditzant, recentment hem sabut que una de les educadores de La llar d'infants la Quitxalla de Sils, en situació de baixa laboral per l'estrés que estan patint per part de l'equip de govern, va rebre la trucada del regidor, tinent d'alcalde, i que vol ser promotor de la construcció d'un Xalet a Can Celdoni; que la va ordenar que no assititís a un sopar on havia estat convidada per part d'en Xico Anoro.

Ahir, el Ple va reclamar que l'alcalde no cridi al públic i regidors quan veu que una de les seves propostes no surt endavant el que, afirmen, el va posar encara més nerviós.

Després del Ple, va recordar l'alcalde que s'havia passat dues hores del nou aparcament que fa servir a la zona blava de Sils, atès que va arribar a les 19 hores i fins les 23 hores, el vehicle continuava.

Tanmateix l'alcalde a preguntes d'IdS va tornar a faltar a la veritat, assegurant que el punt 5 que tractava sobre un pla parcial de Mallorquines no l'afectava, ignorant o amagant que un text refòs inclou la totalitat de normativa del propi pla.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

quan falten arguments la gent con ell apel.len al autoritarismes...

pobres gent.

Anònim ha dit...

HI ha algú que s´estimi aquesta gent? jo crec que els vam votar perque hi hagues un canvi i les coses han anat a pitjor no penseu?

Anònim ha dit...

L'enfonsament de CiU va anar a parar a AMS i ICV