divendres, 18 de juliol del 2008

Nou ridícul en premsa de l'alcalde Nogué i èxit de l'MDV


En Nogué atribueix les pintades de l'MDV a un no membre del col.lectiu, al que de manera pública ha demostrat tenir mania per deixar-lo en evidència diversos cops al plens. L'MDV aconsegueix sortir a la premsa i donar a conèixer el seu ideari.

En Nogué anima al veïns i veïnes a denunciar pintades contra la seva política amb el CRAE, Can Celdoni, i Vallcanera.
.
En pocs dies un podrem donar la versió real de fets - fonts creïbles- no les de la conxorxa aquesta d'IdS.
.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El vàndal, que diu pertànyer al Moviment de Defensa de Vallcanera, acaba detingut per desobediència a l'autoritat

VANDALISME

Parets d'edificis del centre de Sils, van aparèixer fa uns dies plens de pintades signades pel Moviment de Defensa de Vallcanera (MDV), un moviment local que es declara "pacifista" i defensor dels interessos de la urbanització que porta el mateix nom. El presumpte autor de les pintades, un veí de 39 anys de Sils, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra.


Les parets d'edificis del centre de Sils estaven ahir al matí plens de pintades amb grans lletres de color verd que reclamaven que alguns membres de l'equip de govern d'IdS i de l'oposició dimitissin, com ara el mateix alcalde, Martí Nogué. Aquestes pintades van aparèixer a l'estació i a edificis propers a principis del mes de juliol segons ha explicat el mateix alcalde quan la guàrdia municipal va enxampar-ne l'autor in fraganti i se'l va denunciar. Tots els grafits estan signats pel Moviment de Defensa de Vallcanera, un moviment pacifista que teòricament defensa els interessos de la urbanització homònima que es troba dins del terme municipal. Fa tres dies, el vàndal ha tornat a actuar i llavors Sils es va despertar amb pintades en molts dels edificis cèntrics de la població: l'Ajuntament, la biblioteca i fins i tot, en habitatges privats. El cas ha tornat a ser denunciat i des de l'Ajuntament també s'ha instat que els veïns ho facin. Esborrar les últimes pintades que ahir operaris netejaven a la façana de l'Ajuntament costarà, recorda Nogué, "almenys 3.000 euros". Els vigilants locals, tot i controlar-lo, no va aconseguir enxampar l'autor in fraganti. No obstant, els agents van fer una ronda pel poble i el van trobar amb diferents esprais a prop del centre cívic. Finalment, a dos quarts d'una de la nit de la matinada de dimecres, una patrulla de la comissaria dels mosos a Santa Coloma de Farners es va desplaçar fins al municipi on el servei de vigilància municipal tenien retingut el vàndal, que va ser detingut com a presumpte autor dels fets. En arribar la patrulla dels Mossos d'Esquadra el detingut es va resistir i va insultar els agents. A més, segons van confirmar fonts policials, va fer diverses temptatives de fugir. Durant l'escorcoll, els agents li van comissar dos esprais de pintura.Jordi C.M., veí de Sils i de 39 anys, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència a l'autoritat i per pintar en edificis públics.

No t'amagis, no et servira de res guapa, el teu nom ja hi surt.

Anònim ha dit...

Pobre Anna Sunyé. Sempre tan encertada.

Anònim ha dit...

Més pintades.

Moviment de defensa de Vallcanera ha dit...

Ideari
1.- Extinció immediata de l’EUCM Vallcanera Parc i que l’Ajuntament es faci càrrec del manteniment i millora com fa, per exemple, a Can Cabriol.

2.- CEIP a Vallcanera per tal de donar servei més proper als nens i les nenes del veïnat i com a solució al finançament del transport escolar i la massificació que pateix el CEIP de Sils

3.- Il.luminació a les carreteres de Mallorquines a l’Hostal Rolls i a la carretera d’accés a les urbanitzacions de Vallcanera Parc i Les Comes.

4.- Augmentar els serveis i equipaments (Instal.lacions, serveis mèdics, finestra de l’Ajuntament, etc.) al veïnat de Vallcanera, sense perdre cap dels que ja té Sils.

5.- Compromís de l’Ajuntament perquè cap família de Sils hagi de pagar pel Transpot escolar, si la Generalitat no ho fa. (aquesta ja està)

6.- Que no es creï una entitat ni junta de conservació a la urbanització Les Comes, un cop recepcionades les obres de l’actual junta de compensació de la urbanització.

Totes aquestes reclamacions estan essent desvirtuades pel Govern de Sils d’IdS-PM i els Serveis Tècnics, fomentant un conflicte entre Sils poble i les urbanitzacions que a Vallcanera ningú vol. No anem contra ningú ni cap veïnat, només reclamem millores i més qualitat de vida per tot el municipi.

Anònim ha dit...

Comentari enviat el dia 18-07-2008 a les 13:43:13

En ningun momento pillarón a este señor pintando una cosa es que llevara los botes y otra es que te cojan pintando preguntenle ustedes al Alcalde y al Teniente Alcalde, Cot, por los verdaderos motivos por los cuales se esta pintando en Sils si ellos fueran más transparente muchas cosas de la que están pasando no pasarian, señores del diario de Girona si quieren vender durante unos días más diarios,y información sobre todos esto echos que esta pasando tanto en Sils como en Vallcanera Parc, intenten localizar al señor AVH el les podra dar mucha información de los posibles engaños echos por el Ayuntamiento de Sils durante muchos años a los vecinos de Vallcanera Parc, una de las pintadas las izo uno mismo de los IDS=PSC.de Sils
solo decirles que el propio Ayuntamiento de Sils ha echo todo lo posible para que la nueva junta liquidadora de Vallcanera Parc se desolviera, poniendo, el Teniente Alcalde Señor Joan Cot todo su empeño, preguntenle a este personaje por Can Celdoni y que es lo que quiere hacer en una zona forestal. busquen al AVH el les pondra al día de todo con echos muy relebantes.

Autor: PEDRO