dilluns, 21 de juliol del 2008

Una de lleis, que diuen...




TÍTOL III
Objecte, preu i quantia del contracte
CAPÍTOL I
Normes generals
Article 74. Objecte del contracte.
1. L’objecte dels contractes del sector públic ha de ser determinat.
2. No es pot fraccionar un contracte amb la finalitat de disminuir-ne la quantia i eludir així els requisits de publicitat o els relatius al procediment d’adjudicació que corresponguin.
3. Quan l’objecte del contracte admeti fraccionament i es justifiqui degudament en l’expedient, es pot preveure la realització independent de cadascuna de les parts mitjançant la divisió en lots, sempre que aquests siguin susceptibles d’utilització o aprofitament separat i constitueixin una unitat funcional, o ho exigeixi la naturalesa de l’objecte. També es poden contractar de manera separada prestacions diferenciades dirigides a integrar-se en una obra, tal com aquesta es defineix a l’article 6, quan aquestes prestacions gaudeixin d’una substantivitat pròpia que permeti una execució separada, perquè les han de dur a terme empreses que disposin d’una determinada habilitació.
En els casos previstos en els paràgrafs anteriors, les normes procedimentals i de publicitat que s’han d’aplicar en l’adjudicació de cada lot o prestació diferenciada es determinen en funció del valor acumulat del conjunt, llevat del que disposen els articles 14.2, 15.2 i 16.2.




d) No a les auditories de l'Ajuntament, de moment

e) Enquesta al Bloc: El Secretari municipal de Sils és negligent? Sí, 93,42 %
.