dissabte, 12 de juliol del 2008

L'Anna Sunyé, a punt

Afiliades i afiliats que no són membres de l'actual grup municipal que governa, accepten, via abstenció, en Josep Ribas d'alcalde i en Miralles i en Tello de tinents d'alcalde amb meny sous que els acuals i mentre La Cuina a Sils i els Estanys els gestioni en Xico, mentre IDS es reorganitzaria des de l'oposició.

Fonts d'IDS, dignes de tota credibilitat, asseguren que propossen a l'Anna Sunyé, presidenta de l'ACES, com a regidora immediata i cap de llista davant el canvi que preveuen a Sils. La militància al PSC -PSOE d'En Nogué i en Cot, provoca tensions i diuen que en Taberner, més proper a les idees de l'expresidebt Maragall que a les d'en Montilla li dóna suport junt a altres sectors que volen trencar la imatge de govern només d'homes d'en Nogué.

Convé recordar que l'anterior cap de llista d'IDS era la Neus Gané - esposa d'en Carlos Cordobés- i després en Nogué va assumir les funcions de cap d’oposició.

Sectors d'IdS afirmen que "En Nogué, s'ha cremat pel seu suport a un secretari al que sovint se'l veu amb l'anterior ex-alcalde i que no para de xerrar sobre gent i generar rumors, fins i tot entre regidors i regidores de l’oposició, per evitar les auditories a l'ajuntament que reclamen ICV i AMS". Les mateixes fonts asseguren que ha estat el propi secretari municipal de Sils qui ha informat a veïns i veïnes de Vallcanera que la urbanització tindrà festa major i serà recepcionada a l'agost gràcies al propi secretari municipal i no a la Junta Liquidadora de Vallcanera presidida per l'Arnau. A Vallcanera sostenen, que el mèrit és del conjunt de la urbanització i el seu advocat urbanístic - secretari municipal i llicenciat en dret- Dr. Gonzalo.

Davant aquesta situació sectors d'IdS donen suport a un canvi amb l'entrada de l'Anna al Ple de l'Ajuntament.
.
Més informació: Missatge subliminal del bloc d'IdS als seus regidors?
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Anna dijo...
voldria aclarir que en el seu moment vaig damanr disculpes i ja vaig donar les explicacions que calia, però que tornare a repetir

la meva confusió va ser la de confondre les sigles NNUU de Normes Urbanistiques per les de NNUU de Nacions Unides, (son iguals) al tractarse d'un tema de dret social.

12 de julio de 2008 11:57

Anònim ha dit...

èstà molt bé això de demanar disculpes el que passa es que la prepotencia de la gent del teu partit fa que us posem a tots dins la
mateixa bossa,no es just per això crec que haurieu de fer alguna cosa i treure en nogue i companyia del capdavant perque us estan deixant a tots com draps bruts

LNC ha dit...

Al meu entendre, el problema és que disculpant-se o no, la cosa està igual. No deixen obrir un CRAE perfectament legal. Cobraran als tècnics les despeses del judici ? com és que el mateix advocat que fa l'informe cobri per la defensa ?

Si volrn un bon assessor urbanístic que vagin al Gonzalo, el de Vallcanera aquest sí que sap. Oi enganxina? ;-)