dilluns, 14 de juliol del 2008

La Veu de Sils (ICV) insisteix en el Centre de Dia.

Extracte de AJT SILS - BALANÇ PRIMER ANY

- PUOSC (Pla d'Obres i Serveis Municipals 2007-2011)

És el programa més important per rebre subvencions de la Generalitat. En els programes electorals de IdS-PM, d'AMS, d'ICV-EUiA, tots portàvem la proposta de construcció d'un centre de dia per a persones dependents. En el ple corresponent el nostre grup municipal va proposar prioritzar la construcció del centre de dia per rebre la subvenció del PUOSC, però no va tirar endavant perquè el govern en minoria de IdS-PM havia convocat el ple gairebé coincidint amb les dates finals de presentació de proyectes. El que va permetre que CiU i AMS votessin la proposta de IdS-PM d'un projecte faraònic de tres edificis en el pàrquing de l'estació. CiU vot a favor. AMS va explicar el seu vot a favor de la proposta de IdS-PM per sentit de la responsabilitat, davant de la por de perdre les subvencions. Ocasió d'or perduda perquè Sils tingués un Centre de Dia per a persones dependents com el nostre grup proposava.
- Hi ha hagut després dues modificacions pressupostàries. En ambdues hem votat (AMS i ICV-EUiA) inicialment en contra, per discrepàncies en les despeses previstes i perquè aquestes modificacions són continuïtat dels mateixos criteris que ens van portar a votar en contra dels pressuposts municipals. Gràcies a l'abstenció de CiU, el govern en minoria de IdS-PM ha pogut tirar endavant els seus projectes.
.
Més informació a La Veu de Sils. i a : Can Carbirol, plaça i dos passatges, partida pressupostària 08 04 511 60003, 73.713,37 € , Comenteu allà.
.