dimarts, 13 de gener del 2009

El Nyap de Sils al Ple del 6 de novembre

Al torn de paraules, L'alcalde afirma que l'aprovació del projecte d'activitats habilita la llicència d'obres - no és broma- que per cert preveia no atorgar l'obertura si l'ús previst era diferent a les normes urbanístiques. L'Ajuntament de Sils ha contractat una pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial, poc temps després d'aprovar aquesta llicència d'obres de nau industrial.

"16.- Torn de paraules.

Miralles: diu que hi ha una certa alarma social en relació a l’expedient de llicència d’obres 2008/30, relatiu al supermercat a Can Cabirol. Creu que és un assumpte que preocupa en general al poble i el seu grup té intencions de treballar perquè s’aturi el projecte i si és possible, que es tiri a terra aquesta obra. Avui ha demanat informació a l’Ajuntament per l’accés a l’expedient i se li ha dit que hi ha d’haver el vist-i-plau de l’Alcalde. Pregunta quan podrà tenir accés a l’expedient i si hi ha algun tipus de dificultat.

Alcalde: dificultat, absolutament cap. Diu que avui ha estat des de les 9.15 fins 15.20h i no ha trobat al Sr. Miralles.
..

Francisco Anoro: pel que fa al centre comercial que s’està construint a Can Cabirol i que ha causat un cert enrenou entre els veïns, ja que potser algun entén que no havia d’anar aquest tipus d’establiment. Pregunta si s’ha parlat amb els veïns abans de posar en marxa aquesta instal·lació.

Alcalde: aquesta zona està catalogada com a comercial per les Normes Subsidiàries de Planejament des de l’any 1985. Des de llavors hi ha hagut modificacions i s’ha fet un text refós de la normativa urbanística i és la única que es va catalogar com a tal per aquestes normes. Durant aquests anys el propietari no ha fet res, però al març de l’any passat es va sol·licitar la llicència d’activitats per fer-hi el supermercat i en aquella època en què es va concedir la llicència, i dirigint-se al Sr. Anoro li diu que ell formava part de l’equip de govern que la va atorgar.

Francisco Anoro: però no el projecte d’obres.

Alcalde: diu que el projecte d’activitats és l’autorització prèvia necessària que habilita" (!!!) "per obtenir la llicència d’obres. A l’estiu passat no van fer més que sol·licitar la llicència d’obres de l’activitat que ja tenien.

Font: Acta del Ple penjada al web municipal
.
La història continua...

Comentaris (ja som més de 300) a Supermercat
.