dijous, 8 de gener del 2009

IDS-PM demana a AMS que retiri la Moció sobre el Nyap de Sils a debatre al proper Ple ordinari


Fonts del Bloc dignes de la nostra confiança asseguren que es confirma la Moció sobre el Nyap de la que informàvem ahir.


El grup municipal que l'ha presentat és AMS, que ahir, segons les mateixes fonts, va ser trucat per l'alcalde en una reunió a l'edifici de l'ajuntament que no volia que es fes pública i on el propi alcalde en persona hauria demanat al líder del grup que retirés aquesta moció per tal que no hagi de ser considerada pel Ple. El regidor es va negar en rodó i va retreure a l'alcalde la manca d'informació respecte al controvertit decret del 23 de desembre de 2008, tot i que el dia abans s'havien vist i tots els grups estaven convocats a una reunió amb veïns i veïnes més directament afectats.


Al llarg d'aquest mes s'ha de convocar un Ple ordinari i l'alcalde vol evitar que determinats grups polítics hagin de posicionar-se sobre les polèmiques obres que afecten als veïns i les veïnes del carrer Bastiments.


El grup municipal tanca files amb el seu líder i no vol retirar una moció que asseguren "ve a posar ordre en tots aquest assumpte que ha estat mal gestionat segons els nostres assessors legals i volen aclarir mitjançant un informe jurídic possibles responsabilitats", afirmen les mateixes fonts.


El contingut íntegre de la moció serà conegut al mateix Ple.


Més informació i comentaris (ja som més de 290): Supermercat
.