dissabte, 29 de març del 2008

La candidatura de la Virgínia, CUIP, té por i diu que tot és mentida, però no aporta cap prova.

Des del bloc estan convidats i convidades a enviar tota la documentació que vulguin, que la penjarem, ja que sembla que no saben actualitzar el web de l'EUCM, i tenen tancades les seccions tu opinies i treballem a.

Ens agradaria però que aprofitessin per adjuntar la còpia de les factures de l'empresa Bent Fet d'en Miquel Pujades i, si n'hi han, del fill del seu candidat a vocal Juan Hernàndez Navarro, que va fer les obres del local de la seu social fa pocs mesos.

També estaria bé saber si volen anul.lar o no les obres de l'aigua del milió i mig d'Euros que donen per aprovades oposant-se als resursos dels i les parcel.listes i que l'ajuntament no ha resolt correctament.

Estaré encantada de publicar la seva versió. Resto a l'espera.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

SEÑORES PARCELISTAS:

NUEVO INTENTO DE ENGAÑO PAGADO CN EL DINERO DE LOS PARCELISTAS. EL INFORME DEL AUDITOR NO ES UNA AUDITORIA ES UN INFORME. ES MUY DIFERENTE. SOLO AVALA (Y CON SALVEDADES) QUE NO PERMITE AVALAR Y CONOCER LA SITUACIÓN PATRIMONIAL REAL DE LA ENTIDAD, NI LA VALIDEZ DE LOS CAMBIOS DE CRITERIO EN LA CONTABLIDAD DE LA CUENTA DE RESULTADOS.

ESTE INFORME (QUE NO AUDITORIA) PRETENDE SER UTILIZADO POR LA JUNTA SOLO DICE QUE LOS GASTOS SE HAN CONTABILIZADO EN UNA CUENTA DE PERDIDAS Y GANANCIAS CON RESULTADO NEGATIVO, PERO NO JUZGA LA IDONEIDAD NI NECESIDAD DE LOS GASTOS REALIZADOS. NI SALDOS BANCARIOS, NI NADA.

ADEMÁS OBVIA QUE EXISTE DOS PARTIDAS DE INGRESOS CON DENOMINACION DIFERENTE Y UN MISMO NUMERO DE CUENTA. ALGO INACEPTABLE CONTABLEMENTE.

DEBERIAMOS EXIGIR LA ASISTENCIA DEL AUDITOR Y QUE EXPLIQUE PORQUE NO HA PODIDO HACER UNA VERDADERA AUDITORIA, QUE PERSONA SE LA HA ENCARGADO, CUANTO HA COSTADO Y PORQUE MOTIVO CON RECOGE EL ERROR DE LA CUENTAS DE INGRESOS.