diumenge, 16 de març del 2008

Roda de PREMSA de Reagrupament.Cat

T'escrivim per informar-te que, després del prudent silenci durant els passats mesos, el grup promotor de Reagrupament.Cat i els principals coordinadors territorials han acordat realitzar una roda de premsa aquest dilluns 17 de març, al Col·legi Oficial de Periodistes de Barcelona (Rambla de Catalunya, 10) a les 12 del migdia.
A la roda de premsa hi assistiran la portaveu de Reagrupament, Rut Carandell, i el responsable d'Organització, Oriol Sallas, així com en Joan Carretero.
L'objectiu d'aquesta roda de premsa és fer una valoració del resultats de les eleccions del 9 de març i, sobretot, presentar la proposta de Reagrupament.Cat per redreçar el rumb d'ERC. Aquesta proposta passa principalment per redefinir l'estratègia d'ERC, així com també elegir un nou president, secretari general i direcció en el proper congrés del mes de juny.
Intentarem posar al web de Reagrupament el contingut de la roda de premsa una vegada es realitzi.
Ens espera una marató d'actes, trobades i feina d'aquí al proper mes de juny per fer arribar el missatge de Reagrupament.Cat a tota la militància. No serà fàcil però comptem amb el teu ajut per explicar a tots els militants d'ERC el projecte, estratègia, idees i visió de país que tenim. Redreçar el rumb d'ERC és feina i responsabilitat de tots i totes.
Endavant ERC,
Reagrupament.Cat

Font: Reagrupament.cat
.