dijous, 1 de maig del 2008

Veïns i veïnes de Vallcanera clamen contra la manca de seguretat en les obres vinculades a familiars del candidat d'IdS a Vallcanera i la seva germana

Estat de les obres ahir (30/04/2008) de l'empresa Contruccions JMA

El grup de persones liderat pel Joan Cot a Vallcanera que s'articula entorn l'associació Santa Eulàlia, vinculades a sector immobiliari, no para de provocar queixes entre els veïns i veïnes de la urbanització. Fins a dues obres construides pel membre de la ja ex-junta de Vallcanera i cunyat del candidat num 7. d'IdS, Cristobal Gonzalez han estat objecte de fotografia per tal de fer patent la deixadesa i manca d'exigència dels serveis tècnics de Sils en el cumpliment de l'aplicació de normes de seguretat previstos als mateixos projectes.

També han demanat vista de l'expedient municipal, tot i que l'ajuntament, contràriament a la recomació feta per expertes de la Generalitat de Catalunya als mateixos veïns i veïnes, la negada "per ordre del secretari municipal", afirmen.

Les actuacions urbanístiques de membre vinculats a IdS, i el tracte que reben dels serveis tècnics, no paren de generar notícies mentre el sector de la construcció presenta un dels index més alts de sinistralitat laboral.

Més informació: El secretari i l'arquitecte municipal van informar favorablement d'aquesta edificació plurifamiliar a Vallcanera. , IDS elimina de la seva galeria pública de Picasa les fotos on sortia González, del grup de constructors que donen suport a la Virginia. , A IdS confonen l'abreviatura de Normes Urbanístiques (NNUU) amb l'ONU.

P.D: Gràcies per l'enviament.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Carol es otro de los espabilados que quiere hacer lo mismo que el cuñado del cristobal cuando estaba en la junta, hacer de topillo de IdS y que no le inspeccionen para ahorrar costes poniendo en peligro la seguredad de los paletas.

Anònim ha dit...

El mismo dia que pide el permiso de obras, le dan permiso para inciar la actividad para criar.. como puede empezar a criar si no tenia la obra hecha? o la hizo a la brava? siendo el Cot.... habrá que mirar lo del pozo no sea que lo haga todo igual.