dissabte, 19 d’abril del 2008

AMS i ICV donaran suport a l'Associació de Vallcanera en la seva reclamació del transport escolar gratuït per a les famílies silenques

Fonts del bloc, dignes de solvència, afirmen que tan el grup polític d'ICV com el d'AMS apostarn per dionar suport a la reclamació de l'Associació de Vallcanera en la seva petició de transport escolar gratuït per a tots el nens i nenes silenques.

La reclamació de l'Associació és que la despesa que no cobrirà el Consell Comarcal Comarcal sigui coberta per l'Ajuntament un cop coneguda la postura de l'alcalde Nogué que al Ple va afirmar que les famílies haurien de pagar.

Actualment, la posició de CiU no és coneguda, però simpatitzants de la federació que lidera l'Artur Mas, han manisfestat que estan disposats a reclamar la intervenció de la direcció nacional, en aquest assumpte, si cal.

L'Associació de Vallcanera ha convocat un acte públic, el proper dia 24, on han convidat representats municipals per donar informació a veïns i veïnes sobre la proposta del Consell Comarcal.

Més informació: Al Bloc de Vallcanera . Comenteu allà.
.