diumenge, 13 d’abril del 2008

Nova Exclusiva: El proper alcalde de Sils, cada dia queda menys.


Saludem-lo com es mereix:
.

.
Extracte d'article a diari de Girona, del 8 de febrer de 2006:
.
Francesc Anoro serà el candidat de CiU a l´alcaldia de Sils per les eleccions de 2007
JORDI MELÉNDEZ, SILS.
Francesc Xicu Anoro serà el candidat de CiU a Sils per a les properes eleccions municipals de l´any 2007. Aquesta dada té especial rellevància ja que, en els darrers 27 anys, el candidat (i alcalde) havia estat sempre Joaquim Rovira, que ha decidit renunciar a la candidatura.
Anoro és actualment el número quatre de la llista municipal de CiU i regidor de Medi Ambient. Però, sens dubte, és especialment conegut per ser el coordinador i portaveu del col·lectiu de les Cuineres de Sils.
Francesc Anoro ha estat escollit per la militància en la darrera assamblea de CiU, on es va fer públic que ell acceptava el repte de substituir l´incombustible Rovira. De totes maneres, tot i la popularitat d´Anoro (fruit de la coordinació del col·lectiu de les cuineres), la decisió ha sorprès més d´un, ja que un altre dels que estava molt ben situat era Marc Capdevila, número dos de CiU i regidor d´Urbanisme.
Possiblement, la joventut i inexperiència que encara té Capdevila han estat bàsics per escollir Anoro, un home molt estimat al poble i a qui han triat per encapçalar la difícil tasca de transició que hi ha d´haver després de vint anys de lideratge de Joaquim Rovira. La seva feina, també, a la regidoria de Medi Ambient «torejant» un aspecte tan important per a Sils com són els estanys i la seva promoció a la resta de poblacions hauria influït en la decisió d´escollir-lo per encapçalar el nou projecte de CiU.
Fonts properes a Francesc Anoro confirmaven ahir que «està molt il·lusionat per encapçalar la llista de CiU», tot i que volien ser prudents perquè «a última hora no es decidís algun canvi», fet poc probable un cop fet públic ja en assemblea.
.
Font de l'article i foto i més informació: Sobre l'elecció de l'Anoro a l'antic bloc Sils, com més serem...
.
Ni Nogués, Ni Rovires, ni Capdeviles: Xico, Alcalde !
.
Xico+Albert+Tello = Canvi de debò = Nou Govern Catalanista i de Progrés de Sils.
.