dimecres, 9 d’abril del 2008

Maniobra d'en Cot per dividir la Plataforma ProSils amb el vocal de la nova Junta José Luís Carol.

Joan Cot, Regidor d'IdS-PM


Mitjançant l'Associació de Veïns i Veïnes Santa Eulàlia de Vallcanera, que té la seva seu a un immoble del candidat d'IdS i constructor Cristobal Gonzalez i que compta amb en Joan Cot entre els seus associats ( no sabem si forma part de la seva junta directiva) que fa anys que no convoquen cap assemblea ni aproven comptes, ha volgut dividir la Nova Junta de l'EUCM Vallcanera Parc.

Aquesta associació, que és utilitzada pel PSC des de fa temps com a grup de pressió per la defensa de determinats interessos, ha trobat en el vocal de la Plataforma ProSils, José Luís Carol, al que diuen que han promés incorporar a la futura candidatura d'IdS-PSC un interlocutor que en una primera reunió informal dels nova junta, sense ordre del dia ni acta, va intentar convèncer que denunciessin penalment el blocs silencs on s'hagi anomenat o publicitat cartells de la Plataforma ProSils, sota l'argument que no han de vincular a la Plataforma, ni en la recepció ni res.

Un grup de veïns i veïnes i membres de la pròpia plataforma ja han avançat que organitzaran una nova associació de veïns i veïnes i demanaran comptes a l'actual control.lada pel Joan Cot, que finalment ha comptat amb el recolzament de l'alcalde Nogué en una nova maniobra de mantenir afins al seu grup un cop derrotada la candidatura que va recolçar a l'assemblea, per tal de mantenir l'obligació de conservació als i les parcel.listes de Vallcanera.

Com bloc que més ha publicat i continuarà publicant informacions de qualsevol àmbit silenc, incloent la Plataforma ProSils, naturalment, animo al vocal que denuncií només aquest bloc i no cap altre. Que pensi que és aquest bloc el que -amb orgull- més molesta al encara alcalde Nogué, així podrà acumular mèrits, però que ho faci amb els seus calés i de qui se'l cregui però no amb calès de la urbanització, que per això ja teniem la gent que signava convenis d'amagat de la urbanització amb en Nogué ;-)

Una nova maniobra que surt malament, Cot. Però no es desanimi :-))))))

Un toc d'humor:





.
Més informació: El Cartells de Campanya de la Plataforma ProSils al Bloc , Ja no s'aguanten. , Veïns i veïnes de Les Comes critiquen la seva Junta per fer seguidisme d'en Nogué.
.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya lo conocemos: el topo es el mismo que envió los carteles a varios blogs, ha ido siempre loco por ser de la junta, el Carol ese, eso le está bien a la plataforma por meterlo en la candidatura. Como no te espabiles Arnau va a durar más la virgi en funciones, que tu de electo...

Anònim ha dit...

Ojo al dato con este personaje intimo amigo de los caziques de Vallcanera. Mas amigo a un del teniente alcalde de sils Joan Cot.

Lo que se diga en las reuniones de juntas.

Al día siguiente lo saben en los bares de Vallcanera y en el Ayuntamiento de Sils

Anònim ha dit...

También está por medio la Asociación de vecinos esa que próximamente tandrá que dar muchas explicaciones, hace falta una limpieza a fondo dicen representar a los vecinos de vallcanera y tienen el local Construcciones Cristobal, el candidato de IdS, Si el señor Carol pretender vender a la platoforma prosils o ser los sídos del ayuntamiento que se vaya a esa asciacion que hace más falta.
el dinero de la entidad para juicios para la recepción no para tonterias.
¿Cuando ha sido la ultima reunion de asamblea de Asociacion de vecinos santa elualia de vallcanera? ¿ y sus cuentas? ¿Y sus estatutos? el Sr. Cot es socio?

Anònim ha dit...

Tendríamos que acabar con esta asociación que siempre ha sido el instrumento de los alcaldes de Sils contra la gente de Vallcanera.