dimecres, 23 d’abril del 2008

El Ple d'ahir.

L'alcalde Nogué pacta amb CiU el manteniment de l'externalització de serveis i aplaça la compra del tractor. Amb això aconsegueix el vot favorable de CiU i el pressupost municipal queda amb un superàvit de 180.000 €.
Aquest superàvit pressupostari, permetria assegurar transport escolar gratuït (90.000 €) i els llibres de text sense cost per les famílies (25.000 €) però ni CiU ni IdS voten a favor d'aquesta aplicació el que provoca l'abstenció d'ICV i AMS.
El secretari municipal diu davant les propostes de destinar els 2.400 € que va costar el ple d'ahir en indemnitzacions que és qüestió personal de cada regidor el seu destí, i l'alcalde es nega - tot i tenir facultar per fer-ho de dictar un decret pel quel el Ple d'ahir es consideri a efectes d'indemnitzacions continuació de l'anterior per la seva manca de previsió en preparar les propostes de la modificació ara aprovada. Tampoc volen acordar de forma unànime cedir aquest diners - com alguna altra vegada s'havia fet- als serveis socials de l'ajuntament. El secretari municipal cobrarà 130 € en ser vocal de la mesa de contractació de la subhasta de les parcel.les de Mallorquines amb la publicació mínima oficial que abans criticava IdS.
D'altra banda ICV va reclamar l'alcalde que es garantís el transport escolar gratuït i demanar a la Generalitat una subvenció per aquesta partida, vía mocio plenària, però l'alcalde contesta que farà el que acordi amb altres alcaldes, prioritzant així la política silenca al que diguin altres municipis enlloc de tirar endavant propostes dels grups silencs.
.
Comenteu a l'espai de debat del Bloc Sils, com més serem dedicats a aquest ple municipal: Extraordinari !
.