dijous, 10 d’abril del 2008

El govern de Sils renuncia a fer una piscina coberta al poble i es planteja pagar per la de Maçanet, segons diu l'alcalde de Maçanet, que és del PSC.

Estudien fer una piscina municipal mancomunada amb Sils i Vidreres.

E.Padilla, Maçanet de la Selva.
La piscina coberta municipal de Maçanet, un equipament que es preveu a mitjà termini, podria estar mancomunada amb Vidreres i Sils perquè cap dels dos municipis té previsió de construir aquest equipament i es podrien aprofitar d'una instal·lació a Maçanet, segons l'alcalde de Maçanet, Alfons Soms (PSC). Tot i que encara no s'ha parlat de quina quantitat de diners hauria d'aportar cada poble, Soms va destacar que la proposta està sobre la taula i que no suposaria "cap problema perquè sabem que la implicació de la resta dels municipis serà ferma". Tot i això, l'oposició no pensa així. En el darrer plenari, el grup d'AM va exposar que Vidreres havia donat el seu vistiplau a fer una piscina a Maçanet, però no havia mostrat cap intenció d'aportar-hi diners. AM sosté que la mancomunitat és l'única manera de fer la piscina perquè és inviable que Maçanet la gestioni en solitari.
La piscina de Maçanet, que es podria fer allà on ara hi ha la piscina descoberta, és un equipament que s'engloba en el mapa d'equipaments esportius que ha dissenyat l'Ajuntament i per al qual ja s'estan demanant subvencions, segons Soms. Cal modernitzar les instal·lacions esportives del municipi, va considerar l'alcalde, perquè "s'han quedat obsoletes mentre tots els altres pobles estan estrenant-ne de noves".
.
Font: Diari de Girona (10/04/2008)
.