divendres, 11 d’abril del 2008

La segona llar d'infants silenca, projectada al mandat anterior, adjudicada per unaminitat del Ple.



E.B, Sils.

La nova llar d'infants del municipi de Sils serà una realitat l'any 2009 i se situarà a l'àrea de Les Mallorquines. Aquesta serà la segona escola bressol del municipi, ja que ara n'hi ha una, La Quitxalla, situada al carrer Prudenci Bertran, que compta amb 44 places i que amb els anys s'ha quedat petita a causa de l'increment demogràfic que registra el poble.

La futura llar d´infants comptarà amb 75 places i un cop l'empresa presenti el Pla de Seguretat a l'Ajuntament es procedirà a la seva construcció, i segons l'alcalde, Martí Nogué (IdS), estarà llesta l'any vinent.

L'any passat, el concurs, desert. Es dóna la circumstància que aquesta mateixa llar d'infants va sortir a concurs l'any passat per 1.013.987,37 d´euros, però la seva adjudicació va quedar deserta ja que no s'hi va presentar cap empresa.

Ara, el pressupost és d'uns 1.045.000 euros i s'han presentades 23 propostes, va ressaltar Nogué. La decisió d'adjudicar les obres de la nova llar d´infants es va prendre ahir, en el ple extraordinari.

Font: Diari de Girona (11/04/2008)
.
El govern d'IdS ha facilitat una imatge virtual, amb finalitats propagandístiques del seu govern.
.