dimarts, 1 d’abril del 2008

Militants i militantes d'ICV-EUiA a Sils van demanar la setmana passada a l'Albert Miralles que tirés endavant la moció contra IDS


Els militants i militantes d'ICV van donar suport a que el seu grup municipal donés el vist-i-plau i es sumés, si es proposa una Moció de censura amb AMS i CiU. Especialment entre els membres de la coalició d'esquerres que viuen a les urbanitzacions van mostrar els seu emprenyament amb les polítiques d'en Nogué i en Cot, vers a elles. Van assegurar, que fins i tot, entre gent que no és d'Iniciativa es veu bé la tasca d'en Miralles i la Cristina en defensa de les urbanitzacions, i que en el conjunt de les urbanitzacions, consideraven bona la seva entrada al govern davant les actituds de l'actual govern silenc.

En Miralles, però, els va convencer que ha de ser CiU qui doni el primer pas i que per sobre del canvi de cadires no pot haver acord sense que s'acceptin punts essencials del programa que van presentar a les darreres eleccions municipals i que els va convertir en la sorpresa de la nit electoral, i el nou consistori.
.