dilluns, 7 d’abril del 2008

Ja no s'aguanten.


Augmenta el distanciament entre l'alcalde de Sils i el seu primer tinent d'alcalde, Joan Cot. Un i altre es fan responsables d'haver gestionat malament el procés de renovació de la junta de Vallcanera. En Cot amb més marge de maniobra, ha començat a realizar contactes amb membres de la junta de la Plataforma ProSils, guanyadora de les eleccions del passat diumenge dia 30 de març, per tal d'ampliar suports per un partit que controla més ell que no pas l'alcalde. Aquests contactes no compten amb el vist-i-plau d'en Nogué, si bé no han estat directament amb l'Arnau Torres.

En Joan Cot, també ha manifestat al seus que està fart del "Joan, calla, Joan" que habitualment li decica en Nogué en públic quan tenen reunions amb diferents col.lectius i demana un distanciament de les accions d'en Nogué i les opinions del secretari municipal.
.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonjour! Je suis Wangbu en provenance des Philippines. Vous avez un beau blog. Je suis reconnaissant Je l'ai découvert.

Anònim ha dit...

buah el cot, cuando se le calienta la boca en el bar juanillo de vallcanera empieza a rajar para que corra la voz y se publique... se ve que quiere ser el próximo cabeza de lista de los panolis.