diumenge, 6 d’abril del 2008

En Tello (AMS) passa d'IdS i garanteix com a mínim l'abstenció per tirar endavant la moció però CiU i ICV el volen al Govern


En Tello, líder d'AMS, no posarà impediments a la moció però vol veure actuar el nou govern abans de decidir-se a entrar al Nou Govern Catalalista i de Progrés de Sils. Tant a CiU com a ICV consideren millor la seva presència des del començament. Aquest és el motiu pel qual el regidor d'AMS, no vol comentar amb la premsa gironina cap posiciament ni avaluació sobre aquesta qüestió, tot i la insistència del mitjans.

D'altra banda a ICV afirmen també lluny de la premsa, que el Pacte Catalanista i de Progrés no és possible si no es garanteixen polítiques de progrés, no sexistes, igualitaristes i ecologistes. "Un gir cap a les polítques per a les persones", diuen.

Per últim, a CiU ja tothom dóna per descomptat que el poble de Sils reclama la moció i entenen que no poden posar impediments per tal de facilitar l'alcaldia al seu candidat, en Xico Anoro.

.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Otro que le pregunta mucho al Tello por la moción es el pegatina, se ve que está preocupadete.

Anònim ha dit...

No os enterais de la misa la mitad, el del bar quiere la moción pero la que tiene bien atada el alcalde es a la maria jose lopez, que va de sobrada, y dice que a ella los politiqueos no le interesan pero los dineritos del pleno por concejala bien que los cobra.