diumenge, 6 d’abril del 2008

Sils, com més serem... recorda la candidatura d'IdS del 2003 on en Miralles esta per davant d'en Nogué a la foto.

Font: Bloc Sils, com més serem.... Nogué i Miralles, junts

Des del bloc Sils com més serem prenen posició tímidament respecte els imparables rumors de moció conra IdS i fan pública la foto de la candidatura d'IdS al 2003, encapçalada per Neus Gené i que va van obtenir 3 regidories, la resta de regidories van anar a CiU (7) i al PSC-PSOE (1)

Més informació:

La Veu de Sils Aclariment , CRAE A SILS? , LA VEU DE SILS - ON ÉS EL CANVI? , NOGUE DIU NO AL CRAE , RECURSO ASAMBLEA VALLCANERA , INDEMNITZACIONS MUNICIPALS , Pressupost 2008 i la Transparència , La Web Municipal , Comentari Cristina Simó: Consell de Dones , MOCIONS GRUP PLE DIA 10 DE GENER .

Alguns comentaris extrets del Bloc, Sils com més serem..

xibarri (23:37:36) :
He anat al ple, s’ha de dir que ha estat divertit, curiós i per fi una mica ‘’surrealista” per dir-ho d’alguna manera..la part de pùblic que representa que estan del cantó de ICV…han fet un espectacle d’alló més grotesc…semblava ”La Parada de los monstruos”’ gent totalment fora de lloc, amb un pilo d’incoherencies a l’hora de manifestar-se, fent preguntes que no tenien ni cap ni peus, intentant posar l’Alcalde en fals testimoni…vaja de película! I per altre banda els dos regidors de ICV fent propostes de coses que ja s’estan fent i ja estan en dança, com si no volgesin estar al cas de per on van els trets, el fet és que cap moció presentada per ells ha estat aprovada, ja que tots els altres grups ha manifestat que no calia aprovar res que ja s’hagues aprovat, vaja que pixen fora test. He trovat molt acertada la contesta que li ha fet en Marti Nogué al Miralles quan aquest li recrimina falta de competencia i el Marti li ha contestat que si era tant ecologista com és que no es va presentar cap dels dies quan es va devatre el futur dels estranys, la qual cosa sorpren quan representa que els ecologistes son ells…per par dels altres grups s’adivina entre ells més armonia, tot hi estar en desavinença en alguns temes , les seves decisions son molt més serioses i les propostes molt més realistes i ordenades.Si en un futur hi hagues d’haber un pacte, jo votaria a favor de deixar ICV de costat, veig que no toquen de peus a terra i que no entene la realitat d’un poble com Sils.M’ha sorpres l’afirmació d’en Xicu Anoro al manifestar-se en contra de el present que s’els hi va fer als avis de Sils en l’homenatge a la vellesa, als que no van poguer assistir , que va consistir en una ampolla de cava i una capsa de galetes, argumentant que sembla que es premi als que no hi van, m’ha semblat totalment fora de lloc.


LNC (14:11:04) :
Hagués estat bé veure quina cara posava la xibarri quan els seus votaven sí a la proposta d’ICV de recepcionar Vallcanera
7 03 2008
Anònim (15:31:45) :
Pues tendrias que haber visto la del Cordobes, y la de la Presidenta de Comerciantes. Esta que esta loca por cargarse al Cot para entrar ella.
Por un bar de Sils se esta comentando que un Concejal de IDS-PSC-PSOE, del Equipo de Gobierno, presuntamente esta haciendo obras ilegales, entre ellas un pozo de agua que están proibidos. La ley del embudo.
7 03 2008
carlos (22:31:38) :
Como puede un alcalde cobrar 4.000€ al mes en un pueblo tan pequeño y luego votar en contra de las ayudas para las familias necesitadas.
Solo con lo que cobran los del equipo de Gobierno se tendria para pagar los buses escolares, para todo el año y sobraria dinero,
pero si los 11 concejales hacen un gesto ejemplar y donaran sus emulumentos,seria el servicio social más grande de la historia de Sils.


Al bloc: El "canvi" d'IdS: Ara aproven exactament el mateix que abans censuraven i qualificaven de "desastres" , Militants i militantes d'ICV-EUiA a Sils van demanar la setmana passada a l'Albert Miralles que tirés endavant la moció contra IDS , L’alcalde de Sils, el gran derrotat. , El Parlem-ne que està fent trontollar l'alcaldia d'en Nogué , Sense en Nogué: Amb en Xico, l'Albert i en Tello. , Nogué-Cot-IdS-PM: Futur Negre per Sils ,La teoria matemàtica del Premi Nobel John Nash, avala la moció de censura de CiU, ICV i AMS com la millor opció de govern a Sils
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

IDS se fue al PSC y el nogué ahora prefiere al pegatina que al miralles, ese bloc es antianoro y nos borraban los mensajes por ser de vallcanera. para colmo en las elecciones de vallcanera pusieron dos fotos de la plaforma prosils como si una fuera de la virginia. anda que no se les ve el plumero.

Anònim ha dit...

Què malament vesteix la Neus Gené !! El vestit és horrible !

Joanet