JuanAntonio&Victoriano

Vist a facebook: així "assessora"... :l'alcalde?...
Qui és l'alcalde?... aquest senyor és regidor?, és el secretari municipal... El secretari municipal té capacitat o entra dintre de les seves funcions fer valoracions com les que fa en el ple? La resposta és un NO rotund. Fa afirmacions que hauria de fer per exemple l'alcalde o un regidor, pot reclamar mitjans per poder dur a terme i poder desenvolupar les seves tasques a l'ajuntament, és lliure d'opinar fora del ple de què vulgui com qualsevol altre ciutadà, PERÒ NO EN EL PLE.Qui és l'alcalde?...A continuació transcrivim el que hem trobat a internet en relació a les seves competències:font:http://www.enciclopedia-juridica.biz14.com/d/secretarios-de-administracion-local/secretarios-de-administracion-local.htm"Tienen como funciones principales y exclusivas las de asesoramiento legal preceptivo de la Corporación, así como de su presidencia y Comisiones, y la fe pública de todos los actos y acuerdos, con el alcance que reglamentariamente se determina por la Administración del Estado, en el R.D. citado en el párrafo anterior."
Posted by Els draps bruts de Sils on dimarts, 16 / febrer / 2016


Una relació que trenca totes les estadístiques.

Secretari, advocat i assesssor mantenen una peculiar relació plena de coincidències molt poc problables estadísticament parlant en cap administració pública:

Anirem relacionant informació de caràcter públic, fruit de decrets, sentències i altres documents on apareixen relacionats, Sils, Juan Antoni i Victoriano, autors, entre altres del Nyap-Informe.A la pàgina Facebook: Sils de veritat han fet una valoració amb música:http://losilenc.blogspot.com.es/p/juanantonio.html
Posted by Sils de veritat on dimarts, 16 / febrer / 2016