divendres, 25 d’agost del 2017

Martí Nogué Selva opta per la crispació a Sils per amagar els seus negocis immobiliaris.

Polèmiques decisions en un nou sopar secret d'IDS




L' alcalde augmentarà el nombre i la mida de les seves fotos Quadern del govern de Sils, i apareixerà fins a cinc vegades, per tal de que no es parli de les seves declaracions de béns i patrimonis, que han resultat ser falses.

Acusarà de pocs treballadors a membres de l'oposició per amagar que s'autopresenta instàncies en nom de de les seves filles per especular amb la finca sense tanca ni vorera i obtenir un benefici de 120.000 €

Inventarà informació falsa sobre conflictes amb tècnics i execels per amagar la pujada de l'escombraries i l'aigua al municipi.

La Maria José Lòpez anirà fomentant conflictes a la comunitat educativa per tal que no es parli de la sentència condemnatòria que obliga a enderrocar el Nyap de Sils. 

El Martí Nogué Selva, atacarà veïns i líders locals, mentre amaga la relació de factures pagades en les juntes de govern que posen en qüestió les seves despeses i la seva ineficàcia amb la consecució d'un institut sense barracons a Sils.

El Quadern dels govern de Sils publicarà sense consentiment fotos de menors amagarà el sous dels polítics de govern en un intent desesperat de fer creure que els membres del govern no cobren.

IDS acorda apropiar-se d'iniciatives culturals ciutadanes mentre s'inventa enemics inexisten per intentar fer creure que sense ells, Sils seria un desert.

 IDS no vol que una nova denuncia per corrupció pugui perjudicar electoralment ni judicialment al Nogué i les seves relacions i cridarà als plens contra qualsevol que parli del seu patrimoni o les modificacions del POUM que vol aprovar sense publicitat.

L'alcalde vol amagar les seves relacions amb la Maria José Lòpez i  el malestar familar per herències i els diners d'un difunt cosí, el Selva, que es va embutxacar sense repartir entre els seus legítims hereus, i mantindrà la GI 555 sense cap millora.