dimarts, 8 d’agost del 2017

Martí Nogué Selva, investigat novament per corrupció.

Dubtes sobre la gestió de l'alcalde després de prioritzar una biblioteca provisional i transitòria i terra pels parcs per valor de 800.000 € mentre s'enderrocava el Mànix, l'institut està amb barracons i la GI-555 augmenta la seva perillositat.

L'oposició sospita d'interès personal amb es proveïdors i investigaran si l'alcalde ha tornat a augmentar el seu patrimoni.

Les contractacions es decideixen en un sopars privats, lluny de l'Ajuntament i dels seus òrgans i després es canvien els acords per a adaptar-los al negoci, tal i com va passar amb la biblioteca provisional i transitòria.

El govern de Sils va manipular un arxiu excel, per amagar l'increment del preu de l'aigua al municipi. 

Un veí del poble, amant dels animals, ha patit per part del Nogué el que el govern considera terrorisme psicològic i violència de gènere quan banalitza sobre aquests temes i l'assumpte també es troba als tribunals penals amb l'alcalde d'acusat.

Els veïns consideren una estafa pública allò que el govern anomena el procés participatiu contra el Mànix

La investigació inclourà les filles de l'alcalde, que acumulen adquisicions de finques sota el mandat del seu pare, i també al secretari municipal i l'arquitecte municipal, tots ells implicats en diferents judicis per mala praxi.

El govern de Sils continua desobeint temeràriament la sentència que ordena l'enderroc del Nyap, per la il.legalitat de les seves llicències, signades i defensades pel Nogué.