dilluns, 18 de febrer del 2008

Albert Miralles i Cristina Simó (ICV) sobre les indemnitzacions municipals com a regidor i regidora.


COMPROMÍS DEL REGIDOR I REGIDORA ICV-EUiA-EPM DE SILS VERS LES INDEMNITZACIONS PER ASSISTÈNCIA A LES REUNIONS DE L’AJUNTAMENT.

Volem fer públic el nostre compromís personal amb el grup d’ICV-EUiA-EPM de Sils.

Fa molts anys que tant l’un com l’altre varem optar per fer política activa, aquella política que pot canviar i millorar la vida de les persones, perquè nosaltres continuem creient que un altre món és possible, només cal voluntat per fer-ho.

És per aquesta raó que nosaltres no volem cap remuneració a canvi, però tampoc hem renunciat a les remuneracions com a regidor i regidora, perquè pensem que són necessàries per dotar-nos de recursos per què el nostre grup pugui continuar fent activitat política.

Quan varem acceptar els càrrecs tan un com l’altre ens varem comprometre amb el grup d’ICV-EUiA-EPM de Sils que les nostres remuneracions es destinarien només per cobrir les despeses que ens generi fer política.

Amb aquest motiu varem obrir un compte a nom del Grup ICV-EUiA-EPM de Sils, que és on s’ingressen tant les nostres remuneracions personals com les del nostre grup. I totes les entrades i sortides són justificades, estant a l’abast de qualsevol membre del nostre equip.

Albert Miralles Güell i Cristina Simó Alcaraz
Regidor i regidora d’ICV-EUiA-EPM a l’Ajuntament de Sils.


1 Comentaris:
Tito Toti ha dit...
¿Que grupo mas puede decir lo mismo?

2/17/2008

Font: La de Veu de Sils