dimarts, 5 de febrer del 2008

Neix el Web GAS, una nova oferta ciutadana silenca a internet

"Diversos són els blocs silencs que han anat apareixent i consolidant-se, però volíem aportar una nova visió. Calia, però, aparèixer d'una manera diferent i d'aquesta manera el "bloc" és només una part del "tot". Volem el debat, i per això el disposem a "Debats Oberts", però aquests cal que es dotin amb informació i per això oferim la resta del web. A més, també proposem una mena de moviment, que és el fons de tot. Davant un descontentament general pel que es fa i no es fa i pel que es deixa de fer finalment ens expressem. D'aquesta manera "ens volem donar a tots un toc de gas" i intentarem anar fent activitats que ens satisfacin."

Font: Extracte del primer editorial del web GAS

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Respecto a quien pagara los buses escolares lo más normal es que los pague el Ayuntamiento, si se quieren gastar 1.700.000€ en la obra faraonica, en frente de la estación de sils, obra in necesaria, que se preocupen, más del transporte de nuestros, niños/as de la residencia municipal para nuestros ancianos y el que todas las personas que viven en los nucleos puedan tener un transporte publico, para que puedan disfrutar, de nuestro pueblo, como los del pueblo, puedan disfrutar, de las urbanizaciones y menos protagonismo, en hacer obras para luego, publicarlo en el cuaderno de Sils. Libros de texto gratis para nuestros niños/as, como se puede autofinanciar el transporte publico, pues cón publicidad, lo unico que hace falta, es tener ganas de hacerlo.

Anònim ha dit...

El bus que el pagui la generalitat o els lladres de Madrid...

Els llibres? Jo és que encara no sé per què existeixen. Implantem la tecnologia d'una punyetera vegada!

LNC ha dit...

A la uni els profes no saben ni desactivar el silenci del PC quan fan una presentació...

Mark, no hi ha CUP a Sils però et deixo aquest enllaç jo tampoc estic per dedicar-me a la política però aquesta proposta és per fer-la córrer.

http://nacional.cup.cat/

Petons i Sort amb el nou web!!

Anònim ha dit...

Això del GAS fa pudor a partit polític!

Ai nen, un altre venedor de fum...

LNC ha dit...

No ho crec però tampoc penso que fos mala idea.

Anònim ha dit...

Si ara mateix no estem satisfets ni per nosaltres no crec que el que toqui sigui un partit per preocupar-nos per tots.

De fum no en venem pas.

Anònim ha dit...

Fum?

El que tu utilitzes per amagar el teu nom...

Fum seria dir, els teus problemes són els nostres problemes i no ho hem dit pas.

Anònim ha dit...

Albert Miralles pregunta per la recepció gradual de les urbanitzacions, i si en el pressupost hi ha alguna consignació per pagar l’enllumenat i clavegueram de les urbanitzacions


L’Alcalde contesta que la subvenció que se’ls atorga és per pagar aquestes despeses i es proporcional als residents de cada urbanització i ells s’ho distribueixen. A més està contemplat un ajut per neteja de les urbanitzacions