dimarts, 12 de febrer del 2008

Article 79 del POUM que cita l'acord de Junta i el Diari de Girona de denegació del CRAE

POUM Article 78 a 80

Art. 78. Definició1. Aquesta zona està formada pel teixit industrial amb coexistència amb habitatge.2. L’habitatge estarà vinculat a l’activitat industrial.3. Tipus d’ordenació es referirà al carrer.
Art. 79. Aprofitament urbanístic1. Valors de paràmetres referits a: parcel·la mínima, front de parcel·la i Edificabilitat neta màxima.Parcel·la mínima Front mín. Parcel. Edif. NetaA6 500 m2 8 m 1,50Art. 80. Condicions de l’edificació1. Posició de l’edificació:Front vial altres límitsA6 5m 2m2. Ocupació màxima: 70%3. Alçada reguladora màxima i nombre de plantes:ARM n. plantesA6 10 m PB+2P4. La planta baixa tindrà una alçada lliure mínima de 4 m.


Com es pot veure no apliquen el POUM sinó les normes subsidiàries. Nova errada dels "serveis" "tècnics" i ridícul en premsa de Sils. Lamentable. Les normes subsidiàries òbviament també permenten l'activiat CRAE en mantenir-se el caràcter residencial de l'immoble.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hi ha una errada teva aqui, no son articles del POUM si no de l'ONU el que es nomena en l'acta de sessio de govern on és refusa l'implantacó del CRAE, rectifica, lo que dius no te sentit

LNC ha dit...

No hi ha cap errada són articles literals del POUM de Sils. I NNUU volen dir Normes Urbanístiques no Organització de les Nacions unides (com CCOO son les sigles de comission obreres ó AAVV d'assosiacions de veïns).

L' ONU no té potestat en dret administratiu, prou feina tenen AMB L'OMS, l'unifec, etc !!!! :-)))))

LNC ha dit...

Ets d'IdS?¿?

Anònim ha dit...

Ups!! quin ridicul! gràcies

LNC ha dit...

Anna !!!! no li deixis més al Cot publicar al bloc :-))))))))