diumenge, 3 de febrer del 2008

Només ICV-EUiA de Sils ha donat recolçament des de l'inici a les aspiracions veïnals de Vallcanera, Les Comes i King Parc

Des de Vallcanera i la resta d'urbanitzacions, diferents veïns i veïnes ens escriuen per manifestar el desencís no només amb el govern municipal (IdS-PSC-PSOE) sinó també amb CiU i AMS-ERC per la seva actitud passiva en la reclamació de la recepció definitiva de les urbanitzacions. Els escrits destaquen que només ICV-EUiA, grup encapçalat pel regidor Albert Miralles ha donat suport a aquestes aspiracions.

Respecte a Sils, també recorden que només ICV-EUiA i AMS, van recolzar la moció sobre les auditories a l'Ajuntament, i que IdS-PSC-PSOE i CiU van votar en contra.

Just és reconeixer aquest fet, i des del Bloc, es fa: Gràcies ICV-EUiA de Sils!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Recordarle al que se auto nomina zorro y que da su opinión en el bloc cuan mes serem mes riurem que ICV ya derroto a IDS-PSC-PSOE en las ultimas Elecciones Municipales en Santa Eulalia de Vallcanera igual Vallcanera Park, lo pongo en este bloc porque en el de cuan mes serem mes riurem, a muchos de Vallcanera Park, no nos dejan entra.