dimarts, 12 de febrer del 2008

El CEIP de Sils no informa del professorat que no fa la vaga del 14-F ni si es desenvoluparan altres serveis a l'escola.

Estaria bé saber qui fa vaga i qui no, atès que el claustre no es ningú per decidir sobre la voluntat individual respecte al dret d'exercir o no el dret de vaga.

Tanmateix demanem als possibles piquets que actuin sense cap mena de violència, engany o coacció, com és habitual per part dels sindicats.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira perdona, però trobo fortíssim aquest article, i ple de falses acusacions i desconeixement del món dels/ de les mestres. Quan tot el claustre de l'escola decideix fer vaga, es fa una carta als pares i mares, tal com s'ha fet i si hi ha algun mestre/a que no la fa es fa una nota dient els cursos que faran classe. D'altre manera el departament d'educació ja te cura de que això sigui així. Perquè pren nota dels que la fan i dels que no la fan per no descontar-lis en aquest cas els diners a la nómina.Els i les mestres a l'igual que eduquem en valors de respecte, solidaritat i pau al seu alumnat. Tampoc fem piquets perquè respectem la voluntat i la llibertat individual de cadascú.
I aquesta és una vaga recolçada per tots els sindicats, de tots els colors...La qual sembla serà un èxit. I així desitjo pel bé de tothom!!.

LNC ha dit...

Només faltaria que paguessin als i les vaguistes amb el munt de dies de l'any que tenen de festes, ponts, vancances, etc.. a la privada almenys als juliols fan cursets i els i les mestres treballen més temps.

I negar que els sincidats fan piquets i bretolades sí que és ben fals.

Anònim ha dit...

No se en quin món vius!.
No tens ni idea del que dius.
Els/les mestres de la pública també fan formació continuada fora d'horari lectiuentre setamna, caps de setmana i a l'estiu.
I això del piquets a l'escola es fals, pot ser als 70 o 80 no?.

LNC ha dit...

No la fan pels i les alumnes, les fan per ells i guanyar més sou. L'última heroicitat sindicalista ha estat cremar cotxes contra el resultat democràtic d'unes eleccions a França que va gunayar en Sarkozy, portant al programa una reforma educativa. Això és del 80? A totes les vagues hi ha piquets que fan actes vandàlics. A més, una decissió que és individual s'ha convertit en col.lectiva, això fan els sidicats a més de proposar rigideses laborals que van contra els que no estan al mercat de treball o salaris mínims que provoquen atur.

Anònim ha dit...

preguntal-hi ala teva amiga de ICV L a Cristina si fa o no vaga també...

LNC ha dit...

Jo sóc la primera a defensar el dret de vaga i el de la cristina a exercir-lo o no sense donar explicacions.

Tant com el meu dret a discrepar-ne i ser contrària.

Anònim ha dit...

Ara sembla que s'ha posat de moda fer vaga...

És una pena que s'hagi d'arribar a aquests extrems. A mi no m'agraden perquè solen implicar-s'hi moltes persones tot deixant-ne de desamparades a moltíssimes més com és el cas dels transports o les escoles. Ara bé, si és l'única manera de que se'ls escolti.

Jo no entraré a valorar si tenen raó o no perquè no ho sé però espero que abans hagin intentar pressionar d'altres maneres.

Per altra banda dir a aquests que governen que han de tenir en compte els col·lectius a qui afecten les seves mesures. Una més pel Montilla! I ja van...