divendres, 8 de febrer del 2008

Nova Junta: Trobada de veïns i veïnes de Vallcanera aquest dissabte, 9 de febrer


Al Bar Sant Antoni, a les 10, 30 hores del matí.


La plataforma Vallcanera en Sils neix amb la intenció única i exclusiva de traslladar la gestió, conservació i manteniment de la Urbanització Vallcanera Park a l’Ajuntament de Sils.

OBJECTIUS:
Encetar la tramitació per tal de que sigui l’Ajuntament el que es faci gestor de Vallcanera Park, com fa amb qualsevol altre contribuent de Sils, i sigui l’Ajuntament el que, en l’exercici de les seves atribucions i prerrogatives, gestioni l’enllumenat públic, els vials, el clavegueram, la neteja, els jardins, les escombraries, i tot el que fa referència a la infrastructura de la nostra Urbanització, a l’igual que gestiona actualment els permisos, llicencies, taxes, etc.

PROCEDIMENT:
1. Guanyar les eleccions de la propera primavera-2008 a l’ECUM mitjançant junta directiva oberta a totes les tendències i simpaties a les que el present ideari li sigui satisfactori, ES A DIR NO GESTIONAR L’URBANITZACIÓ.
La composició de la llista no s’efectuarà fins l’inici del període de presentació de candidatures, però tothom que ho desitgi, estarà, tanmateix cal determinar que tots els membres compleixen els següents requisits:
- No haver exercit mai càrrec en Juntes anteriors.
- No haver col·laborat o exercí cap activitat amb darreres Juntes (treballadors, proveïdors, empreses de serveis sots-contractades, etc..)

2. Convocar assemblea general extraordinària, en el més breu possible de temps, amb 2 únics punts a debatre
2.1 Escrit a l’Ajuntament sol·licitant que es faci responsable de la gestió, conservació i manteniment, en règim local i no en aplicació de la llei de divisió horitzontal, es a dir la recepció de l’Urbanitzaciò.
2.2 Autoritzar el desclòs de lo liquidable i lo trames, en relació al patrimoni comú.
2.3 Encetar la tramitació per tal de dissoldre i liquidar l’ECUM.

PROGRAMA DE LA NOVA JUNTA:
No existeix un programa concret d’actuacions perquè aquest tindrà que desenvolupar-se des de l’Ajuntament amb la concurrència pròpia dels veïns.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy pronto habrán noticias sobre un persoje Siniestro que llego a Vallcanera Park.Con una mano en el trasero, no os la perdais, habrán muchas sospresa, sobre este personaje,Siniestro información sacada de un disco duro, que al final, se ha podido recuperar, gracias ha un informatico.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
LNC ha dit...

No sóc partidària de fer servir el bloc per qüestions privades, només assumptes públics o divertits.

Sigue comprensius/ves

Anònim ha dit...

Sr. Joan Cot decirle que esperamos que en esta semana, nos den respuesta, al nuevo recurso de reposición y que se nombre una Gestora provisional y que sea esta la promueva las elecciones para nombrar presidente, ya que los vecinos que estan, oucupando la Entidad no están, legitimados para ello, dejen de, demorar esta situación y de ir encontra de los Vecinos, de Vallcanera park, muchos de ellos les votaron en las ultimas elecciones Municipales. Y no nos obliguen a tener que ir en manifestación la semana que viene a Sils para pedir la respuesta, al recurso presentado, respuesta que segun el secretario, la semana pasada nos la tenian que haber notificado.

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Agustín Valdés (19:06:59) :

GRACIAS A TODOS LOS QUE NOS HAN APOYADO GRACIAS I.C.V GRACIAS SILENCA Y GRACIAS A TODOS LOS VECINOS DE VALLCANERA PARK. EMPIEZA UN NUEVO DIA PARA TODOS NOSOTROS PERO LA LUCHA CONTINUA Y SOBRE TODO GRACIAS A LOS CUATRO MOSQUETEROS DE VALLCANERA PARK, VIVA, VIVA Y VIVA……………….. S.F.V.G…………………..

6/2/08 19:09


Anònim ha dit...
No en tendemos que los IDS-PSC-PSOE, tuvierán el recurso en el cual no les daban la razón a los parcelistas de Vallcanera Park en su pagina wep durante semanas y que no pongán, el que les dán la razón, porque no lo ponen. Teneis que ser un poco más umildes, porque algunos de vosotros estais en el Ayuntamiento,gracis a los votos sacados en Vallcanera.

6/2/08 19:20

Anònim ha dit...

REUNION DE PARCELISTAS EN EL BAR SAN ANTONIO TODO UN EXSITO LOS PARCELISTAS MUY IMPLICADOS EN EL TEMA SERA UNA JUNTA MUY BUENA.

Anònim ha dit...

Porque no se ha avisado como dios manda de esta junta o reunión el pasado sábado dia 9 de febrero? Era una reunión camuflada? Umm ... no todos disponemos de conexión de internet y no podemos leer las noticias de ultima hora.
Gracias y espero que para la próxima vez, podais hacer más

Anònim ha dit...

Amigo "Parcelista",
Todo lo que esta haciendo la plataforma PRO-SILS va a cuenta de de horas de trabajo y gastos de papel,tinta,... de gente que lo unico que busca es un futuro mejor para los vecinos de Vallcanera sin ningun animo de lucro asi que en lugar de criticar te invito a que si crees en este proyecto colabores en esta causa. Como entenderas no es nada facil repartir toda la información a las casi 1000 parcelas existentes.