dissabte, 7 de març del 2009

Afirmen que l'aprovació de l'estudi de detall és un argument legal més contra el Nyap de Sils

A més, es manifesta solidaritat amb l'Albert Miralles pel que ha d'aguantar de l'alcalde Nogué als Plens.



El Ple de l’Ajuntament de Sils d'ahir va aprovar entre xiulets i en moment procedimental inadequat l’estudi de detall del Nyap i altres construccions al mateix solar.És una excel·lent notícia pels veïns: després de l’aprovació d’aquest estudi encara queda més clar que el projecte basic del total d'actuacions, necessari segons les normes urbanístiques de Sils, abans d’atorgar llicència d’obres s’ha incomplert, el que converteix encara més en nul·la de ple dret la llicència del 3 de març.
Quan el dol, la mala fe i la negligència intenten escapar de les normes per no sabem quins interessos, és el que passa. Quan es desprecien les veus que avisen que el Nyap ha d'esperar que dictamini el jutjat.Em sap greu pels set regidors que van votar a favor. Gràcies, negligents.
Ara podeu mirar què ha passat al Bar del Centre Cívic de Sils i defensar-ho.

Enhorabona veïns.

No voldria finalitzar aquest escrit sense mostrar la meva soldaritat amb l'Albert Miralles, que està patint el mateix tracte autoritari d'un alcalde no està a l'alçada del càrrec. Tranquil Albert, "Primer t'ignoren, després se’n riuen de tu, després t'ataquen, aleshores guanyes." que deia el genial Mahatma Gandhi.
.

.