dissabte, 14 de març del 2009

Albert Miralles: "Els tècnics municipals també es poden equivocar"

5.- Moció AMS-AM Revisió llicències i paralització obres construcció superfície comercial ubicada entre carrers Països Catalans, Bastiments i Av. La Selva de Sils a la Urb. Can Cabirol.


Debat :

Antonio Tello: la presentació d’aquesta moció és a conseqüència de la manca d’informació sobre aquest assumpte, tant de caràcter tècnic com polític, sobretot aquest últim, ja que no se’ls ha convocat per donar les explicacions adequades sobre l’assumpte del supermercat. Per això, creuen que s’ha de procedir a la revisió de les llicències, tal i com s’estableix en la seva proposta.

Francisco Anoro: abans d’adoptar un acord d’aquesta naturalesa, cal tenir clar quines son les conseqüències i actuar amb responsabilitat, ja que per un costat les obres estan parades i els informes jurídics conclouen que no hi ha nul·litat en les actuacions i pregunta al Sr. Tello, si s’ha llegit els informes dels tècnics municipals.

Antonio Tello: contesta que no s’ha llegit els informes, que ja se’ls mirarà i manté la seva posició, a més a més indica que les obres que estan parades son les del costat de l’edifici construït, ja que les del supermercat estan acabades.

Alberto Miralles: entén que si les coses no s’han fet bé, com és el seu parer , s’ha de defensar els drets dels veïns afectats i manifesta que els tècnics municipals també es poden equivocar.

Alcalde: no entén com poden dir que l’expedient està malament i que és nul, prescindint del que diuen els funcionaris municipals, que és el contrari.

Extracte de l'acta de la Comissió informativa d'Afers tecnics de l'Ajuntament de Sils.

.