dimarts, 31 de març del 2009

L´oposició de l´Ajuntament de Rupià demana que se cessi el secretari

RUPIÀ DDG

El Grup Independent per Rupià, a l'oposició, vol que l'equip de govern cessi el secretari municipal perquè denuncia que té una "mala praxi"i l'Ajuntament en demani la seva inhabilitació. El GIR, segons ha manifestat el seu portaveu, Narcís Solés, ha presentat aquesta demanda en una moció per a la sessió plenària que tindrà lloc avui. La relació entre el secretari i el GIR no ha estat gaire fluïda des que l'any passat i en més d'una ocasió han xocat en els plens.
El darrer d'aquests episodis és la denúncia pública que va fer el partit de l'oposició sobre el secretari, a qui acusava d'haver-li reconegut que a un veí del municipi se li permetia realitzar unes obres quan encara no tenia la llicència urbanística. Tant el secretari com l'alcalde de Rupià, Jordi Dalmases, han reiterat que el privat ja disposa dels papers per treballar en l'obra.
Però aquesta no és l'única queixa de l'oposició contra el secretari. També critiquen que el secretari hagi dit que es deu a l'equip de govern, "per la mala praxi en la confecció de les actes de ple, així com vulnerar els drets que com a regidors electes tenim de dret a la informació", recull la moció del grup de l'oposició. Per aquest motiu, demanen que se cessi el secretari i l'Ajuntament iniciï el procediment judicial perquè se l'inhabiliti. D'aquesta manera, diu el GIR, l'equip de govern evitarà "ser còmplice de la seva actuació" per inactivitat. Solés, a més, ha denunciat a Governació que no va rebre l'acte del ple d'avui. El seu company de grup sí que l'ha rebut.
.
Font: Diari de Girona
.

1 comentari:

LNC ha dit...

No escriu cap carta el tal Gelmà preguntant-se com és que un regidor socilaista ha volgut fer-se un xalet en sòl no urbanitzable a Sils?