dissabte, 21 de març del 2009

Els fòrums dels Mossos elogien les càrregues contra els estudiants


Les càrregues desproporcionades que els antiavalots dels Mossos d'Esquadra van fer contra els estudiants en la manifestació de dimecres al vespre ha causat dures crítiques de molts sectors de la societat. Tot i això, els agents d'aquest cos policial no semblen gaire afectats. Tot al contrari. Si accedim a la web no oficial dels Mossos d'Esquadra podrem trobar alguns fòrums que discuteixen aquest assumpte.

Si llegim els missatges que han escrit alguns agents, veurem com lamenten la poca contundència en les càrregues policials d'abans d'ahir: "Com podem tolerar que insultin a una unitat així? Aquesta poca mà dura? Molt poca contundència... Ho he vist molt pobre, molt de jaleo, molt de correteo però poc pam pam...". Alguns agents, a més, fins i tot justifiquen l'agressió que va patir un nen de 10 anys, afirmant que no hauria d'haver estat allà, o que "segur que era un okupa". Fins i tot hi ha alguns mossos que s'alegren de la feina que fan perquè, segons diuen, "cobren 2.000 euros al mes i podem pegar a tota aquesta colla de pollosos".
Els fòrums policials, com veieu, també estan en ple debat. Però, pel que sembla, no semblen gaire predisposats a admetre errors en l'actuació dels antiavalots en les dues manifestacions d'abans d'ahir.


Font: sms25.cat

.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.